9 Curve Friendly Stores S poročno obleko za vsako obliko

Curvy neveste, boste želeli zaznamek te strani, ASAP. Vnaprej boste našli linijo trgovcev, prijaznih do krivulje, ki vam bodo zagotovili, da boste najbolje spremljali, ko se boste pripravljali na izmenjavo zaobljub. Ni važno, če ste na lovu za popolno obleko, da hodite navzdol po prehodu ali če ste še vedno poskušali odločiti, kaj nositi na vaši večerji vaje. Zagotovo boste našli točno tisto, kar iščete v eni teh poročnih butičkih. Zato pojdite naprej in se zavedajte in poskrbite, da boste obdržali svojo fažo na radarju, ko se pripravite na ta poseben dan.

VIDEO: 11-kratne slavnosti so v bistvu nosile poročne obleke na rdeči preprogi

 

Anne Barge: Oglejte si ta neverjeten oblikovalec, ki je specializiran za modno krivo. Govorimo o edinstvenih kosih, ki bodo pustili vaše goste, da se bosta znebili zraka.

ASOS: Morda že poznate priložnostna oblačila ASOS, vendar pa ima znamka izjemno zbirko poročnih oblek, ki vključuje tudi spodnje perilo za vaš medeni mesec.

BHLDN: Iščete ženske, boho-chic kosov? Všeč vam bo BHLDN. Trgovina ima zbirko sanjskih oblek, na spletni strani pa boste našli tudi darilne vrečke.

David’s Bridal: Boste želeli, da ta to svoj radar ne samo za svojo izbiro obleke v vseh velikosti, temveč tudi za tiste neverjetne cene in prodajo čeljusti prodaje.

Eloquii: Potrebuješ poročno obleko za ta brunch? Eloquii ima krivulja prijazne modele, ki so gotovo prepričani, da ne.

Etsy: Seveda je Etsy naklonjen iskanju edinstvenih umetnosti in obrti. Vendar pa morate na spletnem seznamu preveriti tudi linijo curkov prijaznih butikov, če iščete nekaj posebnega.

Kiyonna: Spoznajte svojega novega najboljšega prijatelja. Kiyonna ima velik izbor poročnih oblek, ki bodo vaše krivine izgledale čudovito na vseh vaših poročnih slavnostih.

Preprosto: Za trendovsko nevesto, ki želi izraziti izjavo, obdržite preprosto v mislih. Tukaj boste našli modne trende, ki bodo dosegli velikost 28.

Watters: Poiščite najlepše obleke (do velikosti 32) pri Watters. Vaši prijatelji bodo zagotovo navdušili z eno od svojih oblikovalskih oblek.