9 Modni pouk, ki dokazuje, da je slog Jennifer Lawrence podobna kot njen čar

Dim the Shine
Splash News

Andrea Cheng

21. mar, 2016 @ 15:30

Ni zanikala, da je Jennifer Lawrence popolna bomba na rdeči preprogi (to so Oskarji videti tako dobro), toda to so njeni zunaj-plaščni kvipi, smešni en-linerji in vznemirljivo ponižanje, ki je osvojil srca milijonov, in zakaj je v tistem nam malenkost, ki skrivoma želi biti njen BFF. Zunanji zaslon in off preproga, čeprav, JLaw’s osebni slog je prav tako osvežujoče relatable kot njen odnos resnično dekle proti, no, vse, vse.

Ko je prepuščena svojim lastnim pripomočkom, Lawrence raje izbira elegantne kose, ki jih navdihne moška oblačila, in navdušuje klasike do trendovskih predmetov. Čeprav, tako pogosto, bo igral rezino ali igra s tiskanjem ali okraski. In ko se počutijo resnično priložnostne, so njeni udobni taborniki t-majice in kavbojke (da, zvezde so tako kot mi).

Raziskali smo njeno slogu ulice in zaokrožili devet lekcij, ki jih lahko vzamemo iz njenega obvladovanja navzdol-zemeljskega načina. Od podvojitve na denim do vztrajnih oblečenih oblek, tukaj je vse, kar morate vedeti o slogu JLaw.

POVEZANE: 10 urami mode smo se naučili od revolucije Style Selene Gomez