Aerie sproži moško spodnje perilo z aktivno kampanjo #AerieMan

Trenutek: “Čuti neverjetno moč, da se zavedam, da bodo moje pomanjkljivosti sprejete,” pravi Doug, ki se pojavlja v novi oglaševalski kampanji za spodnje perilo American Eagle’s Aerie, ki razširja svoje priljubljeno in pozitivno sporočilo o telesnem sprejemu moškim. Doug to reče, razmišljajte se, medtem ko se nagnite, izpostavi svojo hrbtno stran brezplačno za fotoaparat.

Njegove kratke besede “FLEXY”.

Žal mi je, da vam to povem, Doug, vendar sem se moral obrniti. Vsaj pri prvem ogledu kampanje #AerieMan sem naredil štiri “prave moške” v spodnjem perilu, preje, jogo, s pomočjo selfie palice za zajemanje rearie (ali “belfie”). Pravično je reči, da je eden od njih, Matt, v skladu s modeliranjem industrijskih standardov moškega ideala, vendar pa sta dve od drugih manj verjetni, da bodo opisali svoje fizike kot šest pakiranj, saj naj bi uporabljali besedo kegs in četrti se zdi, da je kamen. Težko je, da se ne smeš, in v nekaterih trenutkih poglej proč, kar poudarja, da so moški dovzetni za težave s slepim telesom. In ko sem gledal, sem moral občudovati Dougovo zaupanje.

Zato naj zdaj vzamem ta trenutek, da se uradno opravičim Dagu, in medtem ko sem na tem, Mitchellu Slaggert, ki se pojavi v novih reklamah Calvin Klein za spodnje perilo in včeraj sem brez sramu gledal na West Side Highwayu, ko sem mu prenašal med kolesarjenjem na delo. Oprostite!

AEO Ad
Vljudnost

Medtem ko ton nove kampanje Aerie na nekatere načine parodira svoje resnejše sporočilo o spodbujanju sprejemanja telesa v celotnem podjetju American Eagle (v močnem nasprotju s preteklostno seksualiziranostjo mnogih njenih konkurentov), ​​to resnično olajša svoj primer: ” resnično si seksi. ” Nisem tako prepričan, da je to mogoče reči tudi za oblačila spodnjega perila, ki vključujejo odtise za konopljo in tropske barve, poleg zgoraj omenjenega “FLEXY” vendar odvisno od situacije, morda tudi oni bodo povzročili nasmeh ali dva.

POVEZANE: Emma Roberts zvezde v neiztravljeni kampanji Aerieja

Zakaj je to Wow: Bodimo resnični. Predstavljanje slik nevretenčarjev v svoji naravni slavi ni skoraj tako revolucionarno kot oglaševalci in modne revije, ki so se zavzeli za iztrebke digitalne manipulacije v fotografiji, ki so bile veliko bolj neupravičene za zastopanje žensk. Ameriški orel je bil vodilni na tem področju zadnjih dveh let, saj je napovedal, da ne bo več retuširal modelov v nobeni od svojih kampanj.

Medtem ko je v preteklih letih veliko drugih kampanj, ki so v zadnjih letih čudovito razširile standarde lepote za ženske, lahko tudi moški uživajo v dejstvu, da je prejšnji teden IMG, moč motorizacijskih agencij, napovedala svojo prvo razdelitev za večje fantje, imenovani Brawn. In celo uporabljajo to strahovito izrazo in velikost – za čevlje.

Nauči se več: Spoznajte Devona, Daga, Kelvina in Matta, ker se v teh video posnetkih osredotočajo na osnove kampanje #AerieMan (spodaj). In za osvežitev razprave o nomenklaturi plus-size, si oglejte ta članek.