Allison Williams razkriva dele, ki jih je vzela iz deklet

Samo nekaj tednov po njej in ostalim Dekleta lani zaviti svoje zadnje sezone, sem sedel za klepet z Allison Williams na svoji najnovejši Keds kampanja ustrelil. Igralka je bila v nostalgičnem razpoloženju – pravkar je objavila vrsto povratnih fotografij iz predstavitve na Instagramu. In, kot je razkrila, je od vsega dne jokala skoraj vsak dan. 

“Včeraj je ta ženska prišla k meni, imela sem svojo deževno jakno in kapuco, in bil sem žalosten, tri dni sem jokal,” je opozoril Williams. “Samo mi je zagledala in bila je kot:” V redu bo, “in jaz sem bil” Hvala “.”

To je konec dobe za Williamsa, vendar mi všeč ta ženska-vemo, da bo v redu. Od ugotovitve, kaj je poleg nakupovanja posnetkov iz set, da se pusti, da se “počutiti poročena” z Marnie, je tukaj, kako je Williams (ali se spopadanje) spopadala z razkosanimi načini z ekraniziranim karakterjem, ki jo je igrala zadnjih šest let. 

…In to je zavijanje na GIRLS. Nekje, nekako, rad bi mislil, da bodo ti štirje kmalu brez besed ponotovo izvajali plesno rutino. Občutek je tako srečen, uničen in zadovoljen. Kakšen privilegij je bil to. �� #EndOfGirls

Fotografija objavila Allison Williams (@aw)

1. ZAGOTAVLJANJE MOŽENEGA OBDOBJA

“Lena in jaz sva sedela zadnjih dveh tednov [po zadnji epizodi] in samo pogledala na stare slike in se potegnila v spomin na to”, je dejal Williams. “Ta izkušnja je bila blagoslov. Dala mi je družino in prijatelje za življenje. In vem, da ljudje to vrnejo veliko, in ko se koncert konča, je tako dolgočasno, ker vsi pravijo isto sh * t in jaz ne vedno jim verjamem, toda to so moji družinski člani. Zaradi vrste predstavitve, da je to res, je zelo ranljiv, intimen. “

2. VPRAŠANJE NJEGOVEGA ŽIVLJENJA IN IZKUŠNJE

“V bistvu je, da ponujamo 20-letno slovesnost. Ker sem živela kot Mariansko dvajsetletno dekle, sem ji dal to izkušnjo in kot rezultat sem imel veliko več nenavadnih dvadeset izkušenj. Zdaj pa sem zdaj zdaj? Ali se moram zdaj vrniti skozi vse te faze? ” vprašala je. “Koliko od mene je oblikovano s to izkušnjo in koliko sem ravno tisti, ki sem zdaj zaradi te izkušnje?”

VIDEO: Oglejte si videz iz dekliške premierke

 

3. Sprejemati, da je več

“Mislim, da bom spoznala [o tem, kako se počutim], verjetno okrog naslednjega poletja, kajti spomladi bo moje telo počutilo, kot da se pripravim, da se vrnemo v Silvercup Studios, da bi ustrelil več Dekleta, prva tabela preberi, naredi prvo prilogo, “je rekla.” To je bilo moje življenje, moj ritem šest let. ” 

4. DODELITE NJENO DRUŽINO S MARNIE

“V redu sem, če ljudje vprašajo:” Ste Marnie? ” za nekaj dlje, «je rekla. “Ne bo me motilo ali večno na to vprašanje. Zelo sem ponosen na njo, ponosen sem na predstavo, ponosen sem na to, kako je polno človeško bitje. Počutim se, kot da sem pomagal nekoga zelo tridimenzionalna in če se ji zdi dovolj resnična, da mislijo, da jih lahko resnično primerjajo, potem je to dokaz za pisanje in ustvarjanje ter smer te predstavitve. Všeč mi je bilo igrati in ne morem verjeti, ne morem več storiti. Resnično sem srečen, da se je zgodilo na začetku moje kariere in imam srečo, da je bil resnično resničen značaj. ” 

…aaa in samo zato, ker se ne morem pomagati (obljubim, da se bom kmalu ustavil), tukaj smo prvi dan, ko smo 11. 11. 2010 ustrelili pilota. Dojenčki! @lenadunham #BathCupcake #NeverNude

Fotografija objavila Allison Williams (@aw)

5. … KOT PRIKAŽI KAKO PLAYALI DRUGE ZNAČILNOSTI

“Navadila sem se, da se bom zmeraj zaljubil kot Marnie, a zdaj imam malo več vere,” je dejala. “Igrala sem Petra Pana in on je britanski fant, ki leti in peva, in se zelo razlikuje od Marnie. Resnično samo igrajo ljudi, ki niso nič podobnega njeni.” 

POVEZANE: Rdeča preproga Allison Williams

6. VKLJUČITEV NJEGOVEGA ZNAČILNEGA STILA

“Do konca sta bila moja videz in Marni pogled skorajda neločljiva. Moj vsakdanji videz je bil v bistvu moj kostum, jaz pa sem bil, O Bog, ta preobrazba je žalostna,” je dejala. “Začeli smo z oblačenjem precej podobno, kot so kavbojke in pete in ta rdeča DVF obleka – sploh nisem nor odlut od tistega, kar bi nosil. Potem je šla v ta celoten videz pevca in tekstopisca, kar je bilo precej grozno. [sezona 7], se je vrnila nazaj k osnovam, kar je bilo lepo. “

Allison Williams Dress Girls Embed
HBO

7. KUPANJE MARNIE’S POSSESSIONS

“Kar stvari želim od Marnie’s garderobo so ikonične koščke, tako da je plastična obleka, ki jo je nosila na Jonathanovo zabavo, odhajala v HBO arhive, a hočem poskusiti dobiti obleko, ki jo je pela” Močnejša “in da je DVF obleka iz Highline v tej epizodi, “je dejala. “Kupila sem že najbolj značilne stvari: kitaro in njeno angažiranje in poročno skupino, včeraj sem jih nosila, ker sem se morala počutiti poročena z njo. Nosila sem jih, dokler nisem sinoči spala in potem sem jih ni dala jutro, ker se je to počutilo malo nezdravo, odkrito.

Allison Williams HBO Girls
MARK SCHAFER / HBO

“Samo malo se mi zdi, da imam na roki dve skupini poročnih in angažiranih pasov. Lena in Jenny mi sta dala ta prelesti prstan in potem, ko so mi jo dali, sem jo postavil med ta dva obroča, zato je bilo to nekaj kot da sem poročena z obema mojim ljubim možem in Jennyjem in Leno, ki se mi zdi precej natančna in iskreno, koliko časa sem preživel z obema. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + = 4

map