Ashley Graham na 3 Obleka Vsak Curvy Girl potrebuje v svojem Closet Right Now

Ashley Graham - February 12, 2016 LEAD
Andrew Toth / Getty

Jennifer Ferrise

13. oktober 2016 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Če vprašate Ashley Graham, ženska nikoli ne more imeti preveč oblek. Toda to ne pomeni, da bo storil le premik ali brest.

“Preden kupim obleko, vedno postavljam nekaj vprašanj,” pravi Graham. “Prvič, kam bom nosil to? Torej, ali ga lahko nosim nekajkrat? In kar je najpomembnejše, je udobno? Nekaj ​​je lahko elegantno in razkošno ali razkošno in modno, če pa to ni prijetno, ne boste več izkoristili, “dodaja.

Supermodel-obrnjen-oblikovalec prav tako pravi, da je gradnja zbirke silhuet za hojo najboljša stvar, ki jo lahko naredite za zasedeno jutro. “To bo vaše pripravljeno rutino veliko lažje,” pravi Graham. “Z oblekami všeč, da vam ni treba premišljeno pretehtati, da bi pripravili veliko obleko – samo dodajte nekaj neverjetnih dodatkov,” pravi.

Ampak končno, ostati izbirčen, ko nakupujete. »Prava obleka lahko postane močna, trendovska ali sproščena, vendar vedno še ženstvena,« pravi Graham. “In če ne želite, nikoli več ne boste morali nositi hlač.”

Nadaljuj branje in si oglejte tri načine, ki jih je Graham povedal, vredni vašega prostora. In za več od supermodela, preverite njen stolpec “Great Style Has No Size” v V stilu, na voljo na prodajalnah z novicami in za digitalni prenos.

VIDEO: Ashley Graham skrajša pot proti progi