Ashley Graham na 5 Staples, ki bi morala biti v vsakem zaprtem dekliškem plašču

V stilu AUG Ashley Graham Style Staples - Lead 2016
Aingeru Zorita

Jennifer Ferrise

20. julij 2016 @ 17:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ste se kdaj spraševali, kaj je res v omari supermodela? Za Ashley Graham, to je vse o klasiki.

“Ko imate zbirko sponk, je preprosto mešati, ujemati in zgraditi ton veliko oblačil,” pravi Graham. Na začetku vsake sezone zvezda predlaga, da pregledate svojo garderobo, naredite seznam o tem, katere vzdrževalce morate popraviti ali zamenjati. “Mislim, da sem sovražil način, kako se ta krilo ali na vrh fit? Če je tako, očistim prostor, da ustvarim prostor za nekaj, kar bom dejansko nosil, «pravi. “In potem, začnem nakupovati zgodaj v sezoni, tako da sem najprej izbral vse dobre stvari.”

28-letna lepota prav tako pravi, da je to mesto, kjer lahko vaš proračun dopušča. “Ne porabim veliko denarja na trendovskih delih, ker jih ponavadi nosite samo za sezono,” pravi. “Ampak splurging na klasičnem, bodisi da je to črpalka Manolo Blahnik ali čudovita krilca svinčnika, je vredno, ker se boš vrnil v to že leta.”

Preberite, če si želite ogledati Grahamov seznam must-haves. In za več slog zdravega pamet od supermodel, jo preverite Velik stil nima velikosti stolpec v V stiluAvgustova izdaja je na voljo na založbah in za digitalni prenos.