Ashley Nell Tipton Just Made Prilagajanje vašega Fall Garderoba veliko lažje

TK
Vljudnost

Lashauna Williams

8. september, 2017 @ 20:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ashley Nell Tipton je oblikovalka za ženske – ne samo ženske s krivuljami, temveč ženske, ki vedo, kdo so in jo objemajo. Za to je pridobila legije ljubiteljev vseh velikosti.

Po zasvojenosti z množičnim tržnim načinom (zdravo, JCPenney collab!), Ona stopi nogo v nekaj, kar nas navdušuje: vzorec izdelave! V redu, vemo, kaj mislite: “Ne morem šivati!” NE pa se ne boji. Tipton se je združil s priljubljenimi oblikovalci vzorcev Simplicity, da bi vsakomur pomagal ustvariti prilagojene kose v velikosti od 18 do 34 W.

Torej, če ste karkoli kot mi in smo navdihnili, da se naučimo, kako šivati ​​po bing epizodah Projekt Runway ali RuPaulova dirkaška dirka, zdaj je tvoja priložnost.

VIDEO: Priyanka Chopra: Verjamem v žensko, ki ima krivine

S svojimi vzorci boste lahko ustvarili oblečen plašč, dekliške obleke, vgrajene telovadnice in elegantne loćene dele v tekstilu, ki ustrezajo vašemu osebnemu slogu.

POVEZANE: JCPenney začenja kolekcijo Ashley Nell Tipton + Holiday Holiday Capsule Collection

Oglejte si dva izmed naših najljubših vzorcev spodaj, draperijo in girly obleko, nato pa pojdite na simplicity.com, da si ogledate celotno zbirko.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 56

map