Boob Blazers Ali je naslednji trend, ki je približno za razcvet

Underwire Trend Dion Lee Blazer
Frazer Harrison / Getty Images

Alexis Bennett

7. marec, 2018 @ 10: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Že nekaj let so čisti vrhovi in ​​obleke pretvorili nedrček v zvezde nekaterih največjih ulic in videza rdeče preproge. Toda trend izpostavljenega spodnjega perila se začne bolj skromno, kot je. Namesto da bi pretepali vzletno-pristajalne steze z delci peek-a-boo / lingerie, oblikovalci prerazporedijo seksualno privlačnost v neprozorne tkanine s pomočjo izpostavljene podlage. Tako je, da je kovinski del vašega modrčka, ki verjetno moti f-od vas, hitro postaja modni junak.

VIDEO: 6 investicijskih kosov Vsaka ženska bi morala biti lastna

 

Zakaj? Ker lahko traja nekaj podobnega dolgočasnem roparju in jo pretvori v najbolj seksi stvar, ki ste jo kdaj imeli. Dion Lee nam je pokazal, kako je to storjeno, in celo nekaj blazerjev (verjetno ne tako primerna za delo) z podčrtanimi joški.

JP Yim / Getty Images

Usnjeni jopiči so dobili tudi seksi preobrazba na Alexander Wang. Nina Ricci, Helmut Lang, Off White – seznam oblikovalcev na krovu z upadanjem trend naprej in naprej. Ampak mi ne boš rodila. Preskočimo na zabaven del in si oglejte trend, spodaj.