Breakout igralka Kiersey Clemons gre od dekle v Dope do dekleta v vse

Kiersey Clemons jedi zrezek v restavraciji na prašni avtocesti Sierra izven Los Angelesa. Pravkar je zavila njeno streljanje, ki je potekalo na bližnjem ranču v 95-stopinjski tempi. Ona je bila modeliranje plašč, vse stvari, vendar pa je očitno potreba veliko več, kot kaznovanje toplote za ustavitev tega 23-year-old.

“Jaz sem s Floride,” pravi. “Tako je.”

Kiersey Clemens
Obleka Rosie Assoulin; Jacquemus klobuk (okoli vratu); Faris uhani. Fotografiranje skupine Emman Montalvan / Tack Artist.

Clemons je najbolj znana po svoji vlogi v vlogi kariere, kot je Diggy, lezbični mladenič, ki je odraščal v grobem sosedstvu v Južni Kaliforniji, v filmski produkciji Pharrell Williams iz leta 2015 Dope. (Glasbenica, sodelovala je tudi s Williamsom na zvočni posnetki.)

Film Clemons je bil prvi na filmskem festivalu Sundance, kjer je bil izbran za tekmovanje za nagrado Velike nagrade žirije. Clemons je bil presenečen nad odgovorom, ki je kasneje vključeval nominacijo BET za najboljši film. “Tak občutek” Kaj se dogaja? “Pravi. “Nisem prepričan, da bom to še enkrat počutil, ker zdaj vem, kaj se lahko zgodi celo z majhnim filmom.”

Eden srečni rezultat: Clemons ima na voljo več kot pet igranih filmov, z več v pripravi.

Kiersey Clemens
 Bottega Veneta plašč; Gucci klobuk. Fotografiranje skupine Emman Montalvan / Tack Artist.

Najprej je usmerjen Marc Webb Edini živi mladenič v New Yorku, prihajajoča zgodba, v kateri Clemons igra Mimi, ljubezenski interes titularnega fanta (Callum Turner). Film, ki ga prav tako igrajo Kate Beckinsale, Jeff Bridges in Pierce Brosnan, sledi Turnerjevemu značaju, ko premika družinske drame in mešane signale Mimi, ki jih Clemons imenuje “edina poštena oseba v filmu”.

Kot se je izkazalo, sta Clemons in Mimi imela veliko skupnega. “[Bili smo oba] prepričani, da bodo ljudje vedno tam, ki niso bili,” pravi igralka. “To je lekcija, ki jo učite v zgodnjih 20 letih. Ta je zanič. “

Kiersey Clemens
Jakna Gucci, obleka in klobuk; Uhani Hirotaka. Fotografiranje skupine Emman Montalvan / Tack Artist.

Shooting v New Yorku je bil tudi izoliran. Družina je vse, kar Clemons, ki živi v Palos Verdes, Kalifornija, da je blizu njeni materi in trije mlajši sestri, stari 19, 13 in 8. Pravi, da jih je v šestih tednih živela na spodnjem vzhodu Stran, še posebej občutek »negovanja in skrbi za nekoga, ki ni jaz.

“Morate se odločiti, kaj to oblikuje in vas definira,” pravi. “Jaz sem velika sestra in sostanovalec z mojo mamo pred karkoli. To je moj koren od vseh. To je moj temelj. “

Kiersey Clemens
Obleka Valentino; Čevlji Valentino Garavani. Fotografiranje skupine Emman Montalvan / Tack Artist.

Brez svoje posadke v bližini, Clemons sprejela Harlem zavetišča pes in preživel čas s Turner Šetanje po ulicah in početje karaoke. “To je bil naš čas vezanja,” se spominja. “Poje sva vroča krila in pela” Sem te imela. “”

Odtrgala je njeno domotožje. “Odrasla sem z veliko karaoke in plesom ter dobrimi filmi,” pravi. “Vsi smo radi zabavali in izvajali. Vsi so res smešni. Vsakdo lahko nosi melodijo. Moja babica je bila balerina. “

VIDEO: Ena presenetljiva stvar Selena Gomez mora priti v najboljšo obliko svojega življenja

Clemons se je začel ukvarjati z dramskimi tečaji pri starosti 14 let in kliknil. V svojem pregledu Dope v Rolling Stone, kritik Peter Travers ji je rekel, “noro dobro” Hollywood Reporter ji poimenovala “MVP”.

Vsaj toliko doslej ni dovolila Hollywoodu, da bi šla v glavo. Clemonsov pogled na izpad je Levi in ​​prevelik majica, zabavna noč pa vključuje prijatelje, med njimi tudi igralko Ellen Page. Bere (nazadnje, Dekleta in Osebna zgodba), naredi jogo in dobi zdravljenje od prijatelja Reikija, ki živi v tepeeju na Clemonsovem dvorišču. Ljubi tudi pisati, čeprav pravi, “Nikoli ne bom vedela, ali sem dober.

Kiersey Clemens
Prada jakna, kardigan, krilo in pete. Fotografiranje skupine Emman Montalvan / Tack Artist.

“To je nekako všeč,” dodaja. “Ne veste, dokler to ne storite in ljudje vas potrjujejo.” Ima tudi druge offscreen ambicije, ki lahko vključujejo začetek pobude za premikanje pogovora o solo materinstvu. “Mama je bila dvakrat ločena,” pravi. “[Družba] gleda navzdol na samohranilke in še vedno domneva, da je šibkost, medtem ko ima enega očeta, dobi vse pohvale”.

Zvezda, ki je na novembrskem tednu mode modno podrla dlake pazduhe, je v medijih pogosto opisana kot feministka in v redu je s tem.

“Mislim, da je biti feminist, vsakemu svojemu,” pravi Clemons. “Nekako je nekdo prositi nekoga, kaj jim pomeni ženska. Vsi bi morali biti feministi. Vsi si želimo enakopravnost. “

Fotograf: Emman Montalvan / Tack Artist Group. Modni urednik: Ali Pew. Hair: Randy Stodghill za Opus Beauty. Ličila: Paul Blanch za opus lepoto. Manikura: Stephanie Stone za napredno umetnike. Set design: Kelly Fondry.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map