Chic House čevlji, ki dvojno kot odhajajo iz obutve

Hiša shoes
Vljudnost (2); Getty Images

Elana Zajdman

16. januar 2018 @ 19:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

To je uradno: stanovanja so nova oblačila. To-dekleta in modeli so bili vidni nošenje mavec in diapozitivov za nekaj let naravnost zdaj. Ali nakupovanje v LA ali off na gala v Cannesu, ni vprašanj, zakaj je ravno trend postal tako priljubljen. Za eno, so zelo udobne, ko ste na nogah ure in ure. Drugič, lahko najdete številne možnosti, ne glede na vaš slog.

Gucciju se lahko zahvaljujemo za trendovske usnjene hlače in diapozitive, ki so jih opazili vsi in njihova mama. Ti slogi so vplivali na način, kako se ženske oblečejo ne samo, ko gleda svet, ampak tudi za zaprtimi vrati. Obstaja nekaj neverjetno seksi o satenskem ali pernatih hišnih čevljih. Poskusite seznanjati svoje najljubše s črnimi tanki kavbojkami ali svileno kapico za črno kravato. Najboljši del vseh? Lahko tečeš za točenje taksija ob koncu noči, če potrebujete in ne skrbite, da boste prišli do gležnja.

Izzivamo vas, da poskusite s tem trendom, tudi če niste prepričani, da je to prav za vas. Obljubljamo, da boste našli par, ki govori v svoje srce. Poiščite vrhunec pri naših priljubljenih, ki jih boste pripravljeni sprejeti po svetu.

VIDEO: Oglejte si $ 50 Flats Gal Gadot na rdeči preprogi