Delikatni klobuček je nazaj

Nežno Earring
Edward Berthelot / Getty Images

InStyle osebje

27. marec, 2018 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

V devetdesetih letih so bili pirsingi vsi besi. Z dodatnimi obroči na lupinah na čepih na nosu in celo vedno priljubljenem trebuhu, nakit naj bi nosil večkratnik. Trend postopoma izginil v prid edinemu paru uvodnih izstrelkov, ampak kot vse stvari, ki segajo v desetletje grunge, je baaaaack.

Ampak ne zgrešite ogromnih srebrnih žebljev v preteklih letih! Nov način za nošenje so majhni čepi, ki so dotaknili ušesa, ki jih je modno oblikovala J. Colby Smith v New Yorku. Njegov izjemno popularen Instagram ima osupljive slike svojega dela in šteje modele in sezname A-listov, kot so Scarlett Johansson, Emma Stone in Rosie Huntington-Whiteley med številnimi strankami. V povprečju popoldne v soboto popoldne ni nič nenavadnega, da vidi več kot petdeset strank, ki si želijo dodati novo lepo uhano povsod od ukrivljene lupine ušesa do majhnega nubičja na sprednji strani, ki se imenuje tragus. Sedeli smo s Smithom, da bi klepetali o trendu.

Kako se je pirsing razvil? Piercing je zelo napreden! V osemdesetih in devetdesetih letih je bilo vse debelo, veliko in težko – šok dejavnik. Veliko nas je zraslo, da lahko privoščimo boljše kovine in lepe kamne, kot so diamanti.

Toda zakaj dekleta gravitirajo proti nežnim kosom? Načrtujemo veliko lastnega nakita in vedno nosimo oblikovalce. Veliko kosov je bilo manjše in bolj nenavadno. Dekleta vedo, da pridejo sem zaradi prefinjenih kosov, ki niso v vaši standardni prehrani v večini trgovin za tatoo. Ko to vidijo, so kot “oh, veste, da sem bil, sem dejansko mislil, da želim še en prebadati …”

VIDEO: 6 investicijskih kosov Vsaka ženska bi morala biti lastna

Ali boli? Ženske so odlične z bolečino. Pomisli na visoke pete! Ne bojijo se, da bi trpeli za nekaj lepega.

Če ne pridejo in vas vidijo, da to storite, kaj predlagate? Obstaja veliko velikih pirsersja, vendar morda nimajo dostopa do istih vrst nakita, ki jih prodajamo. Velik del tega je pridobivanje nekoga, ki postane estetski.

Ali lahko prinesete svoj nakit in če je tako, kaj naj iščete? Vedno lahko prinesete lep kos in jih uporabite. Lahko je zlato, platina ali srebro, vendar nikoli ne bi smelo biti kostum.

Ali bo to izginilo iz sloga?? Mislim, da ne! Z besednim trendom sem zelo previden, ker ga ne vidim kot trend, to počnem že 13 let in ne gre nikamor. Dokler je nakit nov in svež, bo vedno pirsing.

Želite preizkusiti videz? Pomikajte se, da vidite 15 majhnih parov, ki so kot nalašč za posodabljanje ušes.

-Diana Tsui