Diamonds Are Girl’s Best Friend: Oglejte si najljubšo opremo Kim Kardashian’s

Kim Kardashian's Diamonds
Getty Images; Sipa ZDA

Rita Kokshanian

22. maj 2014 @ 16:42

Poroka Kim in Kanye se hitro približuje. V zadnjih nekaj dneh so se prijatelji in družinski člani Kardashian-Wests kmalu začeli jolie Pariz, da bi uspel par. In medtem ko vsakdo spekulira, kakšna obleka bo nosila nevesta (vključno z nami!), Smo enako zavzeti z njeno dodatno opremo. Ni skrivnost, da Kim ljubi svoje diamante. Ne glede na to, ali je na rdeči preprogi ali pa samo opravlja naloge z otrokom Sever, ta punca vedno privošči nekaj resnega blinga. “Ljubim velike in debele koščke,” je rekla realnost starlet V stilu.

In čeprav je Kim videl športne kariere iz DanniJa, pa tudi nekaj bolj občutljivih, vsakdanjih predmetov priljubljenega Jenniferja Meyerja, je njen draguljak Lorraine Schwartz. Schwartz je zasnoval prekrasen 15-karatni “D-brezhiben” blazinomerni diamantni obroč, ki ga je West zapustil Kardashian v oktobru.

Kliknite na našo galerijo, da si ogledate najlepše Kardashianove najlepših draguljev, od diamantno obkroženega koksa do poročnih diamantnih kapljic. Povejte nam, kakšen nakit mislite, da bo Kim obdržal velik dan?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map