Domenico Vacca na Njegovo Lavish New York vodilni: “sem dobil Carried Away”

Domenico Vacca je že dolgo znano ime okrog rdečih preprog, čeprav so pogosteje povezane z moškimi – Daniel Day-Lewis, Jeremy Piven in Forest Whitaker so nekaj njegovih rednih. Njegove prodajalne v New Yorku (kot tudi tiste po vsem svetu) so ga ustvarile kot vir insajdera za kakovostno prilagajanje in italijanski stil za ženske.

Ampak njegov najnovejši podvig, 10-zgodba Domenico Vacca vodilna stavba v New Yorku, ki se odpre na 15 West 55th Ulica z zvezdico napolnjena stranka naslednji teden, postavlja Vacca na drugo raven. Pravzaprav je le malo oblikovalcev odprlo prodajalne tega obsega luksuza in dizajna kjerkoli, kaj šele v sredi Manhattna, z dvema masivnima tremi trgovskega blaga, brivniki, lepote, spa, zasebnega kluba, kavarne in več privatnih apartmajev, ki so zasnovani na Vaccu, v zgornjih nadstropjih.

Eric NYK - Domenico Vacca Flagship - 5
Ljubezensko stanje Domenico Vacca

To je resnično utelešenje klubske elite, ki jo imajo Vaccine klientele v svojih tesno prilagojenih oblekah. To je tudi vrsta prostora, ki se zdi, da prihaja iz druge dobe, ko luksuzne blagovne znamke porabijo za ustvarjanje enotnega maloprodajnega templja v njihovem slogu in ne na stotine identičnih lokacij po vsem svetu.

POVEZANE: Reed Krakoff v kolekciji Njegovega New Kohla: “Zanima me, da vidim odzive strank”

Ko sem šel v trgovino za predogled v sredo zjutraj, sem našel oblikovalca, nameščenega v espresso baru, ki se sooča z vhodom, z mamljivim prikazom peciva za njim. Vacca pravi, da je koncept kavarne namenjen vsem, ki so radovedni, da si ogledajo prostor, ki ga okrašuje veliko umetniških del, ki se bodo vrteli z letnimi časi.

“Odnesel sem se,” pravi Vacca.

Do zdaj je Vacca imela tri manjše prodajalne v Manhattnu (dva sta bila v oddaljenih krajih od restavracij Cipriani, če vam to omogoča sliko baze strank), vendar se je nakupna navada kupcev v zadnjih letih začela spreminjati. zasnovati novo idejo za trgovino.

Eric NYK - Domenico Vacca Flagship - 3
Ljubezensko stanje Domenico Vacca

“Na določeni točki sem začel spraševati, kakšna je prihodnost maloprodaje,” pravi. “Odgovor je izkušnja.”

Mnogi oblikovalci so se spraševali o modrosti odpiranja toliko trgovin, ko se zdi, da je prihodnost nakupovanja večina od nas na spletu. Če želite stranke pritegniti na fizično lokacijo, potrebuje tako odlično blago kot tudi raven storitve, ki presega to udobje klikov.

Eric NYK - Domenico Vacca Flagship - 4
Ljubezensko stanje Domenico Vacca

Tukaj imate klike. Končni znak kupca Vacca bo vstopil v klub Vacca, eleganten bivalni prostor z zunanjo teraso v drugem nadstropju, ki ga je mogoče doseči z ločenim vhodom. Vacca pravi, da namerava v klub vključiti le 500 članov vsako leto, letno članstvo pa bo stalo 20.000 dolarjev. Torej, to je edini kraj, kjer lahko zgrabite Negronija. (Piven, za eno, je RSVP’d.)

Eric NYK - Domenico Vacca Flagship - 2
Ljubezensko stanje Domenico Vacca

POVEZANE: Jennifer Fisher se odraža na 10 letih oblikovanja nakita

Ali pa bi se lahko ustavili samo za frizuro ali britje. Barbershop in kozmetični saloni, ki obkrožajo prilagojeno obleko, so zelo neobičajni, s stoli, uvoženimi iz Italije, in očarljivim osebjem na klic. Oba bodo kmalu dala tudi lepotilne izdelke Vacca.