Drop vse! Burberry Trench Coats in dežni škornji so na prodaj

Burberry Sale
Vljudnost

Alexis Bennett

23. maja 2017 @ 15:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ali dežuje mačke in pse? Ali prašiče plujejo? Nekaj ​​je definitivno gor, ker modni bogovi nas blagoslovijo z neverjetno prodajo. Še vedno poskušamo obnoviti svojo potrpljenje, potem ko smo izvedeli o epskih oznakah Net-a-Porterja. Zdaj nas Burberry vzame s strmimi znižanji cen na vrhunskih modelih blagovne znamke.

V prodajni sekciji najdete torbice in rute, ki so okrašene z znamenitim čekom. Ampak res smo navdušeni nad klasičnimi jopiči in brezčasnimi dežnimi čevlji. Ti kosi so vsekakor vredni naložbe, zdaj pa lahko dodamo, da moramo pogledati v naše omare po precej nižjih cenah.

VIDEO: Predstavljamo palico Burberry Scarf

 

Blagovna znamka ne pove, kako dolgo bodo te neverjetne ponudbe trajale, vendar ne bomo izgubili te nore in dobre priložnosti za nadgradnjo naše garderobe. Še naprej se pomikati po trgovinah naših najljubših jahalnih plaščev in dežnih škornjev od prodaje Burberryja spodaj.