Če kupujete eno majico z logotipom v tej sezoni, to je to

Takoj, ko mislimo, da smo končno pripravljeni popraviti še eno desetletje (pripravljeni smo kaj nova na tej točki), sprostitev nekaj tako kul v svoji hvali 90-ih je spet spiralo navzdol kunčje luknjo nostalgije. Danes je to nekaj, kar je začetek Guccijevih vintage-y logotipov iz kolekcije blagovne znamke Cruise 2017, ki je na voljo na gucci.com. Uniči vsa sentimentalna nota, ki je z Alessandro Michelovim podpisom rahlo ironična, umetniško-ekscentrična, intelektualna POV, narejena tako, da ima moč, da pošlje najbolj zbranega urednika v osramotenega, “OMG, moram imeti to “blaznost.

Govorimo o tem: Logotip-manija se trenutno trenira (o tem smo pisali tukaj in tukaj), in če boste kupovali le eno samo blagovno znamko, bi bilo to . Ne, verjetno ne bi nosili Gucci-žigosanega srajčka z raztegnjenim viktorijanskim vrhnjim vrhom, babičinimi cvetovi in ​​lopatasto kapuco za baseball (ali pa bi si potem, potem vsa moč za vas) ali z beljenimi fanti kavbojkami in glasen črtasti krzneni plašč. Lahko pa ga enostavno stilizirate s parimi hlačami, kot je ta zvezda ulica. Kako elegantna izgleda? Koliko Insta radi misli, da si je zaslužila? To bi lahko bil ti.

Gucci Tees - Embed - 1
Christian Vierig / Getty

Ali pa je morda neprimeren pristop Jareda Leto za modo večja hitrost, ker se je z žametno jopičasto jopičasto oblečeno belino, sproščenimi bledimi črnimi jeansi in preveril Vans. Veste, veste, vemo.

POVEZANE: Obstajajo najbolj osebne kavbojke, ki jih boste nikoli imeli

Gucci Tees - Embed - 3
FameFlynet

Bolj nepraktično v stroških, morda, vendar so tako dobri, da je to dovolj razlog, da razkrijejo vse, kar imamo: denar, naša prva rojena, karkoli. Odprite loko za logotipe Gucci s temi čevlji (od 420 USD), ki jih lahko kupite na gucci.com.

Gucci Tees - Embed - 2
Vljudnost

Nakup v smeri urinega kazalca, od zgoraj zgoraj levo: Gucci tee, 590 dolarjev; gucci.com. Gucci oprani logo tee, 420 dolarjev; gucci.com. Gucci vezeni tee, 900 dolarjev; gucci.com. Dukserica Gucci, 1.200 dolarjev; gucci.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 64

map