Enostaven trik, ki bo dvignil vašo oblazinjeno garderobo

The Best Opaque Tights
Vljudnost

Alexis Bennett

5. september, 2017 @ 19:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ta jesen ni treba spakirati nogavic in kril. Svoje poletne priljubljene lahko obdržite v rotaciji, dolgo potem, ko se temperatura pade, zahvaljujoč nepreglednim nogavicam. V svoji garderobi morda že imate par, zato vam ne bo treba porabiti dolarja za razširitev vaše garderobe.

Če v svoji omaro še nimate neprozornih nogavic, si boste želeli, da si vzamete par ASAP. Spodaj smo zbrali nekaj najboljših neprozornih nogavic. Govorimo o popolnoma črnih opcijah, ki se vam ne bodo spremenile, ne glede na to, kaj. Lahko jih postavite v test za raztezanje tako, da se nagnete ali prečkate noge, medtem ko nosite najkrajšo mini krilo. In vaša koža ostane popolnoma pokrita. Zato ne moremo dobiti dovolj kakovostnih neprozornih nogavic.

VIDEO: najboljši leggi za tek

 

Velike nogavice so zagotovo vredne naložbe. In podajamo nekatere od teh neprosojnih hlačnic za bonus točke, ki imajo brezšivne pasove, ki se ne bodo prevrnili ali strjevali pod svojimi oblekami. Nadaljujte, če želite odkriti nekaj najboljših neprozornih nogavic spodaj.