Everlaneova najnovejša zbirka nas opominja, da smo vsi človeški

Everlane Human Rights Line - LEAD
Vljudnost

Andrea Cheng

18. januarja 2017 @ 10:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Everlane je estetsko v toliko besedah: minimalistične, preproste osnove, sodobno kul, sodobno. Blagovna znamka se ponaša z: 1) svojo radikalno transparentnostjo pri izdelavi oblačila in 2) z osnovnimi garderobnimi sponkami z zasukanimi oblikami in trendi (vendar ne preveč trendi!). Toda za njen najnovejši začetek je blagovna znamka sprejela drugačen pristop, in sicer s predvajanjem krepkega sporočila v vašem sporočilu: človek si, jaz sem človek, vsi smo človeški, zato bodimo človeški skupaj.

100-odstotna človeška zbirka pride po sezoni socialnih nemirov, političnih napetosti in ene kontroverzne volitve, ki je razkrila, kako je narod resnično razdeljen. “Resnično: Ne strinjamo se vedno, drugačna politika, različna prednostna naloga, toda to ne pomeni, da moramo biti razdeljeni.” Letos proslavimo, da smo 100-odstotni človeški, “pravi britanska misija. “Mislimo, da sta dve stvari najpomembnejši zdaj – zaščita teh pravic in se spominjamo, da smo bolj enaki kot smo drugačni.”

V ta namen se za vsakih 100% prodanih človeških kosov (šest čevljev in osem jopičev v črni, sivi in ​​beli barvi, z “100% človeškimi” glasno razporejenimi spredaj), 5 ameriških dolarjev Unija za državljanske svoboščine, organizacija, ki se je skoraj 100 let trudila za zaščito državljanskih pravic, zagotovljenih z ustavo Združenih držav.

Naredite svoj nakup za nakup, tako da nakupujete zbirko (po cenah med 22 in 50 USD) na everlane.com in ponosno nosite 100%.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map