Fabletice Kateja Hudsona začenjajo novo zbirko kapsul za osveščanje o raku dojk

Kate Hudson Fabletics Lead
Vljudnost

Brandi Fowler

25. september, 2017 @ 19:15

Kate Hudson še enkrat stoji v boju proti raku dojke.

The Marshall zvezda združila z kampanjo Sveta za modne oblikovalce v Ameriki, ki je že drugo leto zapored za ustanovitev blagovne znamke kapsul znamke Fabletics z blagovno znamko FTBC, ki je na voljo med mesecom osveščanja o raku dojk.

Zbirka vsebuje tri dvodelne athleisure videz, ki je zasnovana v barvah FTBC in vmesnih modelih. Vključuje tudi športni modrček in komplet za nogavice z visokim pasom, komplet za športni modrček in kapri in jopič z nogami.

“Resnično sem počaščen, da sem bil drugič pozvan, da postanem veleposlanik za Modne ciljne rake dojke,” je dejal Hudson v izjavi. “Nadaljevanje tega, da sem proaktivno podprl ta vzrok, je za mene zelo pomemben – in toliko drugih ljudi, ki so imeli osebno izkušnjo s prijateljem ali družinskim članom, ki je diagnosticiran z rakom na dojki. Ustvarili smo velike korake, toda moje upanje je, da z našim kolektivnim glasovi, lahko še naprej širimo ozaveščenost in pripravljamo temeljne raziskave, potrebne za napredek v misiji, da bomo za vedno končali rak dojke. “

VIDEO: Kate Hudson in njen sin se ne ujemata z Buzz Cuts

Po združitvi s Hudzonom lani za to, predsednik in generalni direktor CFDA, Steven Kolb, je dejal, da je to večkrat nemogoče. “Naša otvoritvena kampanja” Cilje proti raku dojk “v partnerstvu s Fableticsom je bila tako uspešna, da smo vsi odločili, da obnovimo prizadevanja za ta pomemben vzrok,” je dejal. “Navdušeni smo, da se je Kate Hudson strinjal, da se bomo vrnili kot našega veleposlanika, saj so naše vrednote zdravja, fitnesa in filantropije usklajene s tistimi Kate in Fableics.”

POVEZANE: Sate Kate Hudson je obtožil njeno stiskanje njegovega sloga z novim rezanjem

Zbirka bo na voljo za nakup v osmih državah in bo na voljo na Fabletics.com, kot tudi v 22 trgovinah Fabletics po vsej državi. Prihodki od prodaje bodo neposredno koristili podjetju FTBC Global.