Fantje, Whoopi Goldberg naredi najboljše božične puloverje, resno

Whoopi Christmas Sweater
Vljudnost

Alexis Bennett

16. november, 2017 @ 17:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Nekateri od vas ljubitelje modnih oblačil se morda ne želite soočiti s tem, vendar “grdi” božični pulover ni nikamor. Čudni puloverji so tukaj, da ostanejo, in Whoopi Goldberg legit naredi najboljše, ki smo jih videli čez nekaj časa. In v najboljšem primeru mislimo na najbolj smešne modele, ki bodo vsakogar smejali na božično večerjo.

V vrstici boste našli deževnega senca. Resno, to je ime puloverja: Booty Shakin ‘. In tam je tudi čudovit otrok Santa, ki je opremljen z rdeče-belo kladivo. Ampak to ni vse o božiču. Tudi Whopi je poskrbel za praznovanje Kwanzae, njen podpis pa je bil hannuka hobotnica.

Duhoviti puloverji so kot nalašč za fantje ali dekleta, vsi pa stanejo 89 dolarjev v podjetju Zappos. Morda boste tudi zgrabili enega, da bi počitnice še bolj zabavne.

VIDEO: Celo kraljeva družina ljubi grdo božično puloverje

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 19

map