Giuseppe za Jennifer Lopez kaplja, izpolnjuje naše Stiletto fantazije

Giuseppe for J. Lo Shoes - Tout 2017
Heather Sommerfield

Jane Asher

23. januar 2017 @ 13:15

Še vedno je lahko samo Jenny iz bloka, toda J. Lo je v teh dneh resno vroče, kar z njenim ognjem gleda na Nagrade za nagrade Ljudske izbire za leto 2017 in se izžareva so-oni-ali-aren’t- so povezani z Drakejem, a tudi zahvaljujoč njeni čevlji z Giuseppe Zanotti. In od ponedeljka, 23. januarja, ima končno začela!

Lopez je najavil sodelovanje julija lani, prejšnji teden pa je duo izdal video posnetek za partnerjem (glej spodaj). In zdaj imamo, kar so vsi čakali: slike čevljev same. Iz blinged stiletto čevljev na podlaket klini, ta zbirka ima nekaj za vsakogar – tudi če ste proti konzervativni ali ljubezen polno na glam videz, okrasnih in vse.

VIDEO: Exclusive Peek v novi kolekciji čevljev Jennifer Lopeza Giuseppe Zanotti

Video by Heather Sommerfield

 

“Ne glede na to, ali hočem rdečo preprogo, ki nastopi na odru ali se srečam z dekleti za kosilo na dan, čevlji izgledajo skupaj in dobesedno in figurativno dvigujejo me,” je povedal Lopez v sprostitvi znamke. “Z Giuseppejem smo ustvarili ultra moderno, žensko zbirko morskih pete, seksi stanov in modnih snežnih pasov. In kot bi pričakovali, obstaja samo pravica iskrice.”

“Vedno sem ljubil, kako Jennifer nosi moje čevlje in občudujem njen prirojen občutek za slog,” je dejal Zanotti. “Več kot muza, je bila Jennifer odličen oblikovalski partner in ta zbirka resnično predstavlja močno, čutno, prefinjeno žensko – tako kot Jennifer.”

Pomaknite se navzdol, da si ogledate zbirko, ki vsebuje nevtralno in pastelno sodobno barvno paleto, kot tudi semiša, saten, tiskano usnje in kristale. Zbirka je zdaj na voljo v izbranih trgovinah Giuseppe Zanotti Design po vsem svetu, na giuseppezanottidesign.com, kot tudi v top luksuznih veleblagovnicah, med njimi Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, Bergdorf Goodman in Nordstrom.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 28 =

map