Glej “Star Wars Actress” Največja premiera Daisyja Ridleyja je v časti četrtega maja

Daisy Ridley in Calvin Klein on Dec. 12, 2017
Karwai Tang / WireImage

Samantha Simon

4. maj 2018 @ 19:30

Daisy Ridley morda obvladuje silo v galaksiji daleč, daleč stran, vendar je tukaj na Zemlji hitro postala ena najsvetlejših zvezd v vesolju rdeče preproge. Medtem ko spodbujata obe Star Wars: The Force Awakens v letu 2015 in Star Wars: Zadnji Jedi Leta 2017 je stopila v bleščečih pogledih, nosila vse od ogromne Mugler pantsuit do oblačila Mugler obleko in zvezda. Skrivnost njenega brezhibnega videza? Njena stilista Petra Flannery.

Ker je začela delati s Flanneryjem, ki je prav tako stilistična kot sta Emma Stone in Zoe Saldana, je Ridley začela prevzeti več modnih tveganj. “Naučil sem se, da se še malo odprem in poskušam stvari, ki sem jih sprva [sprašujem]”, je dejala in dodala, da je njen stil preprosto “boljši pri Petri”. Vendar pa je nekaj ključnih elementov, proti katerim Ridley gravitira vse njen lasten. “Ponavadi iščem čiste linije in blokiram barve”, je rekla. “Samo stvari, zaradi katerih se počutim dobro.”

VIDEO: Otroški intervju Cast of “Star Wars: The Last Jedi”

V čast četrtega maja se pomaknite navzdol in si oglejte njen najboljši videz, medtem ko oglašujete Vojna zvezd filmi, in maj četrti s tabo.