House of Harlow v Shelleju 1960 x Revolve Nicole Richie je iz katerih poletnih sanj

Uradni začetek poletja je le nekaj tednov stran, kar pomeni sončni slog je ravno za vogalom. V tem letnem času imamo radi, ko se zdi, da vsakodnevni način postane bolj brezskrben in udoben, Nicole Richie pa nam daje še en razlog, da se z njo pričakuje letos. Elegantna mama in modni oblikovalec v sodelovanju z velikim podjetjem Revolve predstavita novo linijo pripravljenosti za nošnjo iz njene linije House of Harlow 1960. Z zvezdico smo se zbrali v Revolvejevem zahodnem hollywoodskem razstavnem prostoru, da bi se pogovarjali o liniji (ki se začenja danes, 2. junija), in nismo bili razočarani.

Zbirka, ki jo je Kalifornija izvirno opisal kot »svobodno živahen«, odlično emulira pokrajino, ki je poznana po boemskem slogu. “Revolve je zasnovan na LA in sem od tod in jaz sem bil kot:” Želim narediti zbirko, ki jo navdihuje LA “, je povedal oblikovalec V stilu. “Vse je zelo enostavno nositi in zelo udobno.” Linijo je navdihnila tudi Richiejeva elegantna skupina prijateljev, ki je razmišljala: “Kaj vidim, kako moji prijatelji nosijo? Kaj se lahko ujemamo z drugimi deli, ki že obstajajo v naši omari Kakšna je poletna vibracija? “

POVEZANE: Daughter Nicole Richie’s Looks Just Like Her v tej redki družinski fotografiji

Nicole Richie - House of Harlow x Revolve - embed - 1
Vljudnost

Po presejanju skozi oblačila, obložene s cvetnimi vzorci in najlažji materiali, ki smo jih kdaj občutili, je postalo zelo jasno, da smo bili obsedeni z vsem, kar smo videli. Pretočne silhuete, bogate barve in drzni odtisi že imajo čiščenje prostora v naših omarah. Na vprašanje o svojih najljubših kockah, Richie ni mogel ustaviti neumnosti o telovadnicah. “Že v njih že živim, z nekaj petdesetimi in nekaterimi sandali,” je priznal. Sanjska zbirka vključuje le lahke predmete, kot so telovadne obleke in drsne obleke, vendar so bujne suknjiči in kosi z zapestnimi podrobnostmi, vse to pa je mogoče zlahka mešati in ujemati. Z vsem, kar je v ceni, ki je nižja od 400 dolarjev, ne moremo čakati,.

POVEZANE: Nicole Richie sijaj v New No-Makeup Selfie

Nicole Richie - House of Harlow x Revolve - embed - 2
Vljudnost

Nov del zbirke bo padel vsak mesec skozi celo leto, ki bo začel danes izključno na Revolve, pri čemer bodo izbrani slogi postali na voljo v spletu House of Harlow 1960 online.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map