Igra prestolnice kostumov je izdelala linijo nakita, tako da lahko dostopate do podobnih kot Dekerije

Igra of Thrones Jewelry - LEAD
Vljudnost HBO

Olivia Bahou

17. julij, 2017 @ 12:00

Daenerys Targaryen je kraljica v celoti Igra prestolov Sezona 7 in to ni samo zato, ker je končno spoznala njeno sanje in se odpeljala v Westeros. Khaleesi je dobila kostumsko spremembo za predzadnjo sezono, njena nova veriga Mati Dragonsa pa je popolnoma slaba.

VIDEO: Privoščite si lahko kot dražeče

 

GoT kostumograf Michele Clapton je želela ustvariti “simbolični kos nakita, ki je pokazal njeno moč in namen”, zdaj pa je Dany na poti, da “vzame tisto, kar verjame, da je njen pravičen kraj na prestolu,” je dejal Clapton. V stilu. Toda Daenerys ne nosijo te verige kot ogrlica: ona je prekrita po prsih.

“Postaja manj kot nakit in bolj ustrezno militaristično,” nam je Clapton povedal. “Pomembno je bilo uporabiti tri zmajske sigile v oblikovanju verige, pa tudi krog na ramenu, v katerem je zanič rdeča Targaryen krila in povečala njen občutek za status.”

Kar se tiče preostalega njene kostume, ima v resnici nekaj skritih pomenov. “Vključil sem obliko kostumov svojega pokojnega bratca, ki se je zavedel, da se je njegova ambicija uresničila, in tisti, ki ni bila odpuščena, od katere je poveljnik,” je Clapton razkril.

To niso vse informacije o notranjih informacijah, ki jih je prosila: kostumograf je sodeloval z blagovno znamko Yunus in Eliza za izdelavo druge zbirke za oblikovanje MEY v čast 7. sezone, tako da lahko vsi usmerimo naš notranji Khaleesi. Kot zbirateljski element lahko navijači kupijo natančno repliko originalne verige Daenerys za 3.650 dolarjev ali pa kupijo linijo nakita uporniške izjave iz istih natančnih povezav. Ogrlice, zapestnice, obeski in obročki se gibljejo od 140 do 1440 dolarjev in vam omogočajo, da si pridržite podobno kot mati zmajev, čeprav brez vojaške uniforme.

POVEZANI VIDEO: Kit Harington Auditions za Drugo Igra prestolov Vloge

 

“To je unisex zbirka sodobnih oklepov,” je dejal blagovna znamka V stilu. “Z nakitom pripovedujemo zgodbo in sodelujemo z Michelejem, da bi razkril razpoloženje, privrženost in namen osebnosti.”

Nadaljujte, če želite kupiti novo zbirko verižne verige.