Ivanka Trump prevzame obleko iz republikanske nacionalne konvencije

tk
Jeff Swensen / Getty

Alexis Bennett

12. junij, 2017 @ 12:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

V ponedeljek zjutraj je Ivanka Trump izvedla televizijski nastop v poletni bledi modri obleki. Pastelno deklica bi lahko bila videti znana, ker je prejšnje poletje nosila isto natačno oblačilo republikanske nacionalne konvencije. Vidimo, zakaj je Trump oboževalec mini obleke, ki ima plašč krilo. To je klasičen dizajn, ki nikoli ne bo šel iz sloga, in naredi profesionalno še elegantno izjavo.

VIDEO: Ivanka Trump obleče obleko iz republikanske nacionalne konvencije

 

Številka fit-and-flare ni bila edini del Trumpovega videza, ki je bil recikliran. Modni oblikovalec in pomočnik predsednika sta prinesla nazaj iste bele uhane, ki so starejši kos iz svoje zbirke nakita. Tudi njeni lasje in ličenje so bili zelo podobni – srednji del in naravna, gola ustnica.

Vljudnost

Čevlji so bili edina velika razlika v njenem videzu. Med prvim opazovanjem v modri obleki je Trump stopil v bele čipke. Toda za njen nedavni televizijski nastop je odšla za bolj podcenjen videz z gumijastimi črpalkami.

Če želite prenesti stil Trumpa, si oglejte podobne kose spodaj.