Kaj dobite, ko prečkate priljubljeno sodobno blagovno znamko z umetnikom Instagrama?

Alice and Olivia
Alice in Olivia

Ruthie Friedlander

15. maja 2018 @ 17:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kaj dobite, ko prečkate priljubljeno blagovno znamko s sodobno umetnostjo s pomočjo Instagramovega občutka? Precej bajen (in komercialno uspešen) sodelovanje. Lansko leto je direktor in kreativni direktor Alice + Olivia Stacey Bendet združil umetnika Instagrama Donald Robertson (bolj znan kot @drawbertson) v zelo cenjeni zbirki.

 

“Donald je sanje, s katerimi lahko delamo,” pravi Bendet V stilu ekskluzivno. “Poslal mu bom sliko o nekaj in trideset sekund kasneje, je naslikana in objavljena na Instagramu. Je ustvarjalna sila.”

 

Zdaj se je dinamični duo vrnil v drugem krogu, z omejeno izdajo, ki je bila pripravljena za uporabo, dodatkov in dodatkov, ki imajo najboljše motive Alice + Olivia (leopard, ustnice in seveda Staceyov obraz) , z umetniškim zavojem, ki ga lahko zagotovi le Robertson.

 

“Vedno pod vplivom umetnosti in na Donaldu zelo pogosto vpliva moda”, je Bendet, ki je ustvaril kapsule, na katere vplivajo drugi umetniki, kot je Basquiat V stilu. “Vedno se mi zdi, da je moda umetnost, ki jo nosite. Tvoja obleka je resnično tvoj način izražanja svojega umetniškega sebe na svet vsak dan.”

 

Zbirka se prodaja za $ 225 – $ 1295 (ni slabo za umetniško delo, ljudi!) In je na voljo v trgovini Stacey Bendet v trgovini Alice + Olivia in na www.aliceandolivia.com, kot tudi na drobno.

 

VIDEO: 6 investicijskih kosov Vsaka ženska bi morala biti lastna

 

Najdite najljubše kose iz zbirke spodaj.