Kaj naj nosim pohodništvo Ko ste modna deklica

Roditelj Trap LEAD
vljudnost
Andrea Cheng
(Besedilo)

in Kristina Rutkowski
(Trg)

30. april, 2018 @ 12:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

“Jaz sem verodostojna mestna deklica”, je odgovor Carrie Bradshaw, ko ga je Aidan prosil, naj se mu pridruži v svoji “državni kabini” za poletje (pazi: sezona štiri epizode devet “Sex and the Country” za hitro SATC osvežitev). In to je bilo moje, ko mi je moj aktivni, zelo zunanji deček plaval v poletnem načrtu sanj na začetku sezone: preživeti vsako vikend pohodniško državo.

Toda preden sem lahko zavrnil idejo in popolnoma zmečkal svoje sanje (zaradi narave), sem se ustavil na zanimivem izgledu, da bi skupaj z bona fide pohodniško-dekliško opremo – navdihnili padajoče vzletno-pristajalne steze. Gucci je posodobil posodobljeno vzletno hibridno podvozje po vzletno-pristajalni stezi med Milanskim tednom moda in Balenciaga so se odzvali na drzne, športne parke s krojenjem v času pariških oddaj. Jasno je, da moj fant ni bil edini, ki je užival v Veliki zunanji prostor. In če bi se počenjal s temi pohodniškimi stezami, sledili markirnim stezam, prepoznali rastline (?) – potem bi se lahko tudi zavezali in oblekli.

No, v bistvu sem bil Meredith Starševska past med mojim prvim pohodom (brez Lindsay Lohan-zapletenih potegavščin), vendar zdaj, ko sem preživel nekaj poti, se počutim dovolj samozavestno, da bi dala nekaj znanja, kot je strjevanje bistvenega pomena, saj je zaloga nahrbtnika z prigrizki ali celo samo nosi nahrbtnik (in ne reči, sklopka). Sem vzel vse, kar sem se naučil, in sestavil kontrolni seznam za 12 postavk, kar morate, med modno punco, obleči ali prinesti med pohodom. Pomaknite se do nakupa vsakega kosa, vendar jelkeT: Ali mi lahko nekdo preda moj Evian?

VIDEO: Best Leggings za tek