Kakšen je model za Rihanna’s Savage x Fenty

Rihanna bi lahko začela kakršen koli izdelek na kakršen koli način in, verjetno, bi bil divji komercialni uspeh. Namesto, da bi preprosto začela z drugo blagovno znamko podprla blagovno znamko, se je odločila, da bi začela nekaj, kar je združilo punch; tako glede izdelka kot moči.

 

Sinoči v skladišču v Brooklynu, po mesecih pričakovanja, je Rihanna razkrila svojo linijo Savage x Fenty, kolekcijo s 90 kosi, vključno z nedrčki, spodnjim perilom, pižami in dodatki. Kot lisice.

#DAMN. To je samo 4 dni! Pripravite se za nakup Vezenine za vezenje & more.eu️ | Obrnite se na odštevanje na SAVAGEX.com

Objava, ki jo dodeli SAVAGE X FENTY (@savagexfenty)

Zbirka jedra, ki je primerno poimenovana “On the Reg”, vključuje nedrčke in spodnje perilo, ki so na voljo v vsaki odtenki gola, ki si jih lahko predstavljate. Zbirka U Cute (vse te seksi stvari, ki ste jih videli na Instagramu) je oblečen in girly, in dobro ime, Prekleto, je, dobro, polno seksi. Kot, seksi pasu. In če to ni dovolj vroče za vas, obstaja obseg Black Widow. Govorimo o polkrožnih nedrčkih in brezglavnih telovnikih.

Victoria’s Secret, pojej svoje srce ven.

 

Nič ni več kot 100 dolarjev v celotni zbirki, poleg tega pa bodo nedrček proizvedeni v velikosti od 32A do 44DD, spodnje perilo XS do 3X, linija pa bo dostavljena na 210 (da ste prebrali to desno) države globalno.

 

POVEZANE: Ali lahko Rihanna revolucijo spodnje perilo, kot je naredila lepoto?

 

In si mislil, da si videl modno vključenost?

 

Torej, kot sem rekel: Rihanna bi lahko začela kaj na kakršen koli način in se je odločila vključiti vsakogar.

Računamo: 10 dayz! Get X-cited za kategorijo: #UCUTE! �� | cc: @stelladuval

Objava, ki jo dodeli SAVAGE X FENTY (@savagexfenty)

Dve od teh žensk, ki so bili vključeni, sta 18-letni Lulu Bonfils in 20-letna Stella Duval. Oba sta Rihannaova ekipa izkoristila za model Savage x Fenty pred nekaj meseci. “Ugotovil sem manj kot teden dni pred streljanjem,” Duval pravi InStyle.com. “Jaz sem kričal.”

Both Bonfils in Duval sta podpisana v Muse, modelirno agencijo, ki zastopa oba dekleta in “ravna” dekleta (to je tisto, kar imenujeta suhi modeli). Oglejte si njihovo spletno stran. Zdi se, da je zahteva precej naravnost: moraš biti lepa. Meritve so po dejstvu.

 

Bonfils, novonastajajoča 18-letna, nikoli ni nikoli zapustila spodnjega perila, večinoma zaradi njene starosti, ampak tudi zato, ker se je soočila s tem – manjše število delovnih mest za ženske s svojim tipom telesa za oblikovanje seksi nedrčkov. In prva vam jo bo to povedala.

 

VIDEO: Rihanna na njeni novi Savage x Fenty Lingerie Line

 

 

“Če bi se zaposlila za nekaj večinoma, nikoli ne bi mislila, da bi bilo perilo,” pravi. “Veliko [krat], če je kriva dekle, je ponavadi pokrita z veliko vrečastih oblačil. Bil sem presenečen, da je ekipa Fenty v zamisli, da bi pokazala trupla ženskih teles. “

 

Bonfils je bila prav tako presenečena, ko je prvič videla zbirko: “Vsak modrček, ki sem ga videl za krivuljo, je bil ta dolgočasen, navaden gonič. To je vse, kar dobiš. “Ne s Savage x Fenty.

Killin je #OnTheReg! �� | # 11days do kapljice! | Peep tha odštevanje na SAVAGEX.com

Objava, ki jo dodeli SAVAGE X FENTY (@savagexfenty)

Po anketi, izvedeni leta 2013, je povprečna velikost grudastega vzorca 34DD, vseeno pa slišite iste stvari od žensk z večjimi prsmi: bodisi morate žrtvovati slog za prileganje ali preprosto samo nosite nekaj, kar koplje v vsa napačna mesta.

 

“Veliko blagovnih znamk samo misli, če pokrivajo velikost dveh do šest, smo v redu,” pravi Bonfils. “Lahko rečem, če blagovna znamka ne dobi ustreznega modela, da bi jo poskusila, in ugotoviti, ali je to nerazumno za dejansko veliko boob.”

 

Duval je ponovil isto zagonetje in ženske so bile vedno znova v modi: “Običajno, kar opažam, je, da ko je nekaj, kar ustreza mojim velikostim, ni tako zabavno.” No, Rihanna za reševanje.

 

“Ko sem bil na vrsti, sem opazil, da [brasovi] dajejo pokritost”, je dodal Duval, ki je predstavljal nekaj najslabšega izgleda.

 

“Nisi zaskrbljen zaradi padca tvojih jošk. Poskrbeli so, da bi večja dekleta res lahko nosila in se ne bi morala pretvarjati, da jo nosijo. “

 

Da ne bi rekli, da je predstavljanje kampanje popolnoma udobno. Strah pred boobami, ki so se pojavljali in riti, so bili obiljeni, ne glede na domnevno kritje.

 

“Vsekakor je resnično zastrašujoče izstopati, ko nosi tong pred štiridesetim ljudem, polovica jih je starejših moških,” pravi Bonfils, o svojih izkušnjah s streljanjem v Malibu. “Toda, ko ste vanj, si v fotoaparatu ujamete sebe, postajaš vse bolj udobno. Ob koncu dneva se počutite res lepo. “

Pripravi se! Padla je # 13 dni! SAVAGEX.com | cc: @badgalriri

Objava, ki jo dodeli SAVAGE X FENTY (@savagexfenty)

Duval, ki je zgledoval po Fenty Beautyu, je bil tudi živčen: “hodil sem in se nekako pokrival z mojo haljo. Ko sem začel, sem se počutil tako seksi. Tako močno sem vibriral. Bilo je toliko pozitivne energije. Ni bilo grozljivih vibracij. Vse je bilo zelo pozitivno. “

“Vsi smo bili kot da smo ostanek v telesnem olju,” je dodala Bonfils, ko so jo vprašali, kaj ji je pomagalo zaupati. “Imeli smo tisto telo lavo,” je nadaljeval Duval. “Bilo je tako lepo. Vsi smo bleščali. “

 

27. aprilath, Rihanna je objavila promocijski posnetek bonfila na račun Savage x Fenty Instagram in nekaj dni kasneje, fotografijo Duval. Takoj so se komentirale.

 

“Vem že, kje je moja prva plača.”

“Imajo trikratne D’s” (Sledijo molitve za roke emoji).

 

In najbolj zaskrbljujoče: “Končno je nekdo dobil enako obliko telesa kot meee.”

 

“Ko sem bil mlajši, nikoli nisem videl ne-mrše osebe v kakršnem koli mediju,” pravi Bonfils. “Odrasel sem v mestu, kjer sem bila ena od treh debelih deklet v razredu. Nisem imel kogar drugega, da bi se primerjal, kaj šele ženska, ki je uspešna, neodvisna in močna. To je samo toliko močnejše, kot mislim, da včasih sploh vem. Včasih to samo pozabim otroci to vidijo ne le v Ameriki, ampak po vsem svetu. “

Počisti predpomnilnik dat. # 14dni do padca! �� | Nadaljujte na SAVAGEX.com | cc: @ louisvuittoncrocs

Objava, ki jo dodeli SAVAGE X FENTY (@savagexfenty)

In 11. maja bodo ženske, moški, otroci in vse s pulznim udarcem videli Savage X Fenty. Za vsa desetletja velikih blagovnih znamk pravi, da je bilo preveč težko povečati velikost teka, da preprosto ne bi mogle “ugotoviti, kako” narediti seksi nedrčke za ženske z večjimi prsmi, tudi danes je lep kozarček v obrazu.

Rihanna. Samo. Je. To.

 

Zdaj pa pojdimo v trgovino.