Kako Etsy oblikuje pot Nakup Nakit

Mama Bracelet
Vljudnost

Elana Zajdman

17. avgust 2017 @ 9: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Z več kot 1,8 milijona ustvarjalnih prodajalcev v skupnosti Etsy je varno reči, da sta njihova moč in doseg drugačna od vsega drugega. Vodnik Trend Etsy Jewelry, ki se je začel danes, je zbirka padajočih trendov nakita, ki temelji na nekaterih najboljših iskanjih v kategoriji nakit na Etsy v zadnjih šestih tednih. S skoraj 9 milijoni kosov nakita za prodajo na spletnem mestu, ni presenetljivo, da prevladujejo v načinu razmišljanja o nakupu nakita.

VIDEO: Coinage: 6 investicijskih kosov Vsaka ženska bi morala biti lastna

Ne glede na to, na kaj ste lahko na trgu, bodisi klasični novi par zlatih obročev, monogramiran obesek z imenom, ali izjavo obroč iz ročno izrezljane turkizne, ima Etsy to. Njihov obsežni vodnik po trendih se osredotoča na sedem trendov: neusklajeni uhani, opali, prijateljske zapestnice, biseri, kosi polimerne glinice, ankleti in smole. Z 250 strani nakita, da se pomaknete na Etsy, ne moremo zamisliti boljšega načina, da bi se navdihnili in našli vaš naslednji kos bijoux-a, ki bi ga želeli. Če si želite ogledati, kateri deli so naredili, pojdite na stran trendov Etsy na etsy.com.