Kako lahko zaupanje v telo pomaga ženskam, ki so prisotne v zavesti? Poiščite popolno brazdo

121217 curve bras lead
Prispevek Evelyn Bobbie

Lashauna Williams

15. december 2017 @ 13:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Veliko gre v iskanju vašega odličnega modrčka. Toda pred slogom, ceno in celo velikostjo, eden od najpomembnejših dejavnikov je zaupanje v telo. Vemo, da se nam lahko najbolj intimni deli počutijo malo samozavedni. Ampak ljubeč se je treba povečati, ko boste poskušali narediti naslednji modrček. Govorili smo z modelom in ustanoviteljem blagovne znamke Liberté z velikostjo, ki se je začela januarja 2018 in vključuje velikost do 38H in 3X, Amber Tolliver, da bi dobili nekaj vpogleda v povezavo med samo-ljubeznijo in nakupovanjem intimira.

“Lingerie je prva stvar, ki jo dajte zjutraj, a zaupanje se ne začne, ko ste oblečeni – začne se veliko prej,” pravi Tolliver InStyle. “[Družba je končno] na pravi poti in priznava, da so naša telesa veliko večja od” standardnih “ali” plus “velikosti. Mi smo sama po sebi edinstvena in naša individualnost nas naredi lepa.” Zato Tolliver meni, da kupovanje modrca, ki ustreza, ne more samo spremeniti načina gledanja v oblačilih, ampak tudi, kako se počutite. “Z ustrezno podporo lahko olajšate obremenitev na hrbtu in ramenih,” pojasnjuje Tolliver. “Ne glede na to, kako ga spinate, saj poznate svojo ustrezno velikost in pridobite možnosti, ki ustrezajo, vas bodo pustile pooblaščene.”

Ne moremo se več strinjati! Pomaknite se navzdol do nakupa 5 stilov, ki bi jih morali imeti v garderobi za modrc. In ne samo, da jih nosite, jih nosite z zaupanjem!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 23 =

map