Kako pakirati glasbeni festival Kot Victoria’s Secret Angel Lily Aldridge

Lily Aldridge
170214006

Shalayne Pulia

13. april, 2018 @ 9: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ko Coachella začne s prvim vikendom, so modne elite pripravljene pokazati svoje najboljše denim in boho-chic izgled. Pred festivalom smo spoznali Victoria’s Secret Angel Lily Aldridge (kjer je spoznala njenega moža, fronta kralja Leona Caleb Followill, pred 11 leti ta vikend), da bi videla, kaj ne more iti v Coachello (ali kateri koli glasbeni festival) brez.

“Coachella ima posebno mesto v mojem srcu,” pravi supermodel V stilu. “Točno se spominjam, kaj sem nosil, ko sem srečal Caleba, to je odrezano hlače, belo tanko top, rjav fanny, in Converse – vedno me zasmehuje zaradi fanny paketa” (nakup podobnega Jérôme Dreyfuss fanny , 460 dolarjev). Aldridge pravi, da je precej zibala pogled na fanny, preden so bili zvezdniki, kot sta jih Kendall Jenner naredila kul. “Vedno sem bil zelo udoben v tenisih, jopičih, tanjšanih jopičih in fanny na glasbenih festivalih, ker se zabavam, in rad imam fanny pakete, ker pustijo moje roke prosto plesati.”

In ona igra. Aldridge pravi, da je poleg srečanja svojega moža pri Coachelli njen najljubši trenutek festivala kdaj prišel, ko je imela priložnost, da je na odru in plesal, medtem ko je izvajal Empire of the Sun. “Spominjam se, da bom otrok odšel v Coachello, in takrat sem bil takrat dejansko na odru pa jih gledajo, “pravi Aldridge.” Bil sem, kot da sem odnehal, kako čudovito je pogledati na množico in čutiti ljudi. “

VIDEO: Victoria’s Secret modeli razkrili svoje poroke

 

Se odpravljate na glasbeni festival v tej sezoni? Kupite seznam Aldridgejevih izdelkov iz oblačil iz oblačil, kot je Levi’s Made & Crafted tkanine, na čevlje in njeno najljubšo vodoodporno maskarno spodaj. Ustvarite popoln slog, da boste videti in se počutili najboljše za svoje najljubše spomine na festivalu – “Nikoli ne veste, bi se lahko srečali s svojo ženo ali možem tam!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map