Kako sem ustvaril več kot 1000 dolarjev, ki prodajajo mojo staro oblačilo

Prvo bom priznal, jaz sem malo kopalka. Oblačila skrita, natančno. Kolikor se spomnim, je vsak kos oblačil, ki sem jih imel v vsakem trenutku, imel zgodbo ali spomin, ki mu je priložen. Da, ko gre za koncertno majico ali prvo prvo obleko, tam je sentimentality to. Toda, ko začnete kolidž, medtem ko je vaša omaro preliva, bi se lahko čas izgovarjal z nekaterimi predmeti.

Nekateri ljudje najprej mislijo, da bodo predmeti v dumpster prišli do konca zgodbe, kaj pa, če bi lahko tudi zaslužili denar za svoje prejšnje nakupe? Podjetja, kot so Plato’s Closet, Buffalo Exchange, Beacon’s Closet in Crossroad’s Trading Co, se specializirajo za donacije za rabljena oblačila. Čeprav sprejemajo vrsto blagovnih znamk in cenovnih točk, iščejo najsodobnejše sloge in trende za predstavitev v svojih trgovinah, tako kot redni trgovci na drobno.

POVEZANE: Ta Just In: Vse Sheer Vse ostaja “v” pri PFW

Toda s temi trgovci na drobno je včasih lahko igra – in morate vedeti, kako se igra. Ko sem se prvič preselila v New York City, sem se preselila s skoraj šestdeset parov kavbojk, štiridesetih puloverjev, skoraj dvajsetih plaščev in okoli sto majic. Življenje v kampusu na Tehnološkem inštitutu za tehnologijo pravzaprav ni bilo v pomoč, ker je bila moja soba ena od najmanjših v kampusu. Nekaj ​​je bilo treba iti, in pogledal sem proti svoji garderobi za pomoč.

Nekoč sem bil precej nenavaden, kot sem se oblekel, z eksotičnimi odtisi in krepkimi povprečnimi kavbojkami, zato sem natančno analiziral svojo garderobo in izbrane predmete, s katerimi bi lahko živela brez. Prešel sem na Buffalo Exchange v Chelsea in v prvem obisku sem naredil približno 120 dolarjev. Za zlomljenega študenta je bil to ramen dva meseca. Buba me je uradno ugriznila in takoj sem se zasvojen.

POVEZANE: Najbolj iskane modne trende v trenutku

Druga stvar, da vedo o preprodajah oblačil v trgovinah, čeprav je, da ne boste prejeli celotnega zneska nazaj v gotovini ali kredit. Te trgovine običajno imajo enako pravilo – ko kupijo nekaj od vas, lahko dobite 50 odstotkov tega, kar ste ga prodali za nakup, ali približno 30 odstotkov v gotovini. Izberite pametno.

Za mene se je eno leto počasi pretvorilo v štirih let in pol v Manhattnu, in sem nabral več oblačil. Ko se je moj prvi pomemben fant prijel z mano, je to pomenilo, da se je velikost omaro ponovno zmanjšala. Na teh lokacijah bi na začetku naredil sezonske izlete, da bi prodal nazaj oblačila, toda to se je spremenilo v mesečne izlete. Nekaj ​​potovanj sem dobil več kot 200 dolarjev v denarju; V ločenih priložnostih sem imel samo 9,50 $. Pri takih potovanjih bi se zdravil z dolarsko pico.

Do te točke sem na koledžu naredil več kot moj prvi biseri, zato sem si lahko privoščil nekaj bolj zabavnih trendovskih del, od J.Branda do Jamesa Persea. Ko sem šel skozi razpad, sem potreboval zadnjo veliko čiščenje, da se znebim predhodnih spominov, zato sem zbrala vsa oblačila z neprijetnimi opomniki, in na moje presenečenje sem jih približno 300 dolarjev prodal. 

Za tiste, ki nestrpno upajo, da bodo naredili večje ubijanje, ko gre za prodajo nazaj prej obrabljenih oblačil, vzemite te nasvete od mene, in boste dobro na poti. 

  • Prepričajte se, da oblačila niso preveč obrabljena – če so opazne madeže ali oznake, to je trenutek ne.
  • V zameno, kot je to, so blagovne znamke oblikovalcev takojšen uspeh. Zbiranje H & M? Mogoče. Gucci? Nenehno.
  • Nekateri predmeti za samopomoč bodo pozabljeni – pozabite na oblečeni brestni prsluk, ki ste ga izdelali v osmem razredu, in si prizadevajte za odrezani denim ali ponovno namenjeni telovnik.
  • Če se počutite leni in imate čas na svojih rokah, naložite predmete v The Real Real ali Poshmark, kjer lahko kupite in preprodate obleko. 
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 54 =

map