Kako uspeti v poslu z vašimi najboljšimi prijatelji

Veš, kako ti je vedno rečeno, da ne bi živela s svojim najboljšim prijateljem? Ta mešanje poslov z užitkom je vedno zelo dotikanje in iti. Zaradi tega sem bila vedno navdušena in zavidana z gospe iz AYR, neodvisne blagovne znamke oblačil, ki je bila samo elektronsko poslovanje do tega meseca.

Vse Year Round - Embed 2016
Vljudnost AYR

Ob praznovanju otvoritve njihove čudovite prodajalne v Sohou v New Yorku (ki jo prosimo, da Božič za vedno ostane odprt kot darilo za božič) smo se dekletom pogovarjali o tem, kako so se srečali, kakšni so njihovi največji izzivi ki delajo skupaj in kako njihova linija omogoča, da izrazijo svojo individualnost. Spoznajte Jac Camerona, soustanovitelja in ustvarjalnega direktorja, Maggie Winter, soustanovitelja in izvršnega direktorja, in Max Bonbrest, podpredsednika za odnose z javnostmi in marketinga.

Oh, in če se znajdete v New Yorku v tej počitniški sezoni, se prepričajte, da se ustavite na svoji trgovini na ulici Lafayette 199, odprta do marca 2017.

Kako ste se vsi srečali?
Maggie Winter:
Max in jaz sva se srečala na univerzi v Michiganu. Bili smo v sojetstvu. Tam sem rekel. Nisem se sram. Max in njen sostanovalec sta bili edini, ki sem vedela, ko sem se preselila v New York City. Izpeljali so me in me vedno naučili kupovati lastne pijače, kar še vedno mislim, da je dober nasvet. Jac in jaz sva se srečala v Madewellu. Zasnovala je denim in trgovala s peščico kategorij. Naredili smo to bombno srajco, ki jo vidimo povsod.

Jac Cameron: Imeli smo odlično delovno razmerje in vedno smo govorili o ustvarjanju lastne linije. Predstavili smo mešanico izdelkov, fit in občutek denim, izdelave.

Max Bronbrest: Z Maggiejem sva postala hitra prijatelja o vzajemni ljubezni pice in Pariza. Jac I sem spoznala družino J.Crew / Madewell, verjetno pred osmimi leti in takrat mi je bila preveč hladna. Sedaj lahko sedim poleg nje in govorim o tkanini in oblikujem nad ramo.

POVEZANE: Kje boste našli vse to dekleta v Parizu

Imate tako drugačen slog osebe, vendar vedno nosite AYR. Kako drugače nosite blagovno znamko in ostanite pristni svojemu okusu?

Ta petek vrste #freshAYR ����

Fotografija, ki jo je objavil itsjustmax (@itsjustmax)

MW: Vsi nosimo blagovno znamko nekoliko drugače. Všeč mi je, kako Max in Jac ter vsi, ki v ekipi postavljajo koščke, kradejo ideje o tem, kako streljati na spletu oblačila na način, kako slogirajo svoje obleke. Osebno sem zelo len z mojimi oblačili in resnično imam AYR, ker ga nosim, da bom videti 50 do 75 odstotkov lepše, kot bi sicer.

MB: Komaj sem kdaj nosil kavbojke in nisem bil navdušen spletni nakupovalec pred AYR, zato je dokaz blagovne znamke, da je pretvoril celo najtežje od strank.

VIDEO: Kako ustvariti Perfect Frayed Hem na vaših Jeans

 

Vse vas spremljam na Instagramu in ste VEDNO skupaj. Kako ločite delo in prijateljstvo?

Hangin v našem novem pokrovu – prihaja naslednji teden, da preizkusite nove stvari in rečeš ����

Fotografija, ki jo je objavil AYR (@ayr)

MW: Ne. To je vse eno lepo čudovito nered.

MB: To je zagotovo mešani svet na tej točki. Delo ni več delo; to je samo življenje.

JC: Ne spremenim kolega na prijatelja, niti Maxa ali Maggieja. Vse je enako. Mislim, da je pomembno, da preživite čas zunaj meja urada in da se prepričate, da ste se osredotočili na klepet o nečem drugem kot delu.

Toda včasih se morate boriti! Kaj je tisto, kar vas lahko vedno izlije v boj??
MB:
Pizza (in vino).

JC: Krompirček in vino.

Kateri je najboljši nasvet, ki bi prijateljem omogočil skupno poslovanje??
MW:
Delo z ljudmi, ki jih občudujete. Delo z ljudmi, ki so dobri pri različnih stvareh. Delo z ljudmi, ki imajo radi kaj počnejo. Delo z ljudmi, ki si želijo enake stvari. Delo nam v največji meri izraža najboljše, kar je neskončno super.

POVEZANE: Te slavne BFF so resnično najboljše

MB: Obkrožite se z ljudmi, ki poznajo stvari, ki jih ne. Bodite pošteni zase in z njimi o tem, kaj dobro delate (in se naučite, da to storite bolje!). Bodite odprti za povratne informacije, se naučite nasveti in se najpogosteje naučite, da ne bi vzeli ničesar preveč resno. Se spomniš, kako srečen si, da imaš priložnost narediti nekaj drugačnega.

Poglej, vikend �� ����

Fotografija, ki jo je objavil itsjustmax (@itsjustmax)

Jac, Maggie in Max sta odprla svoj pop up v petih dneh s pomočjo svojih prijateljev in družine: Matt Bindner (arhitekt), BSP, Uprise Art, Scent, in Maxova babica, cvetlični oblikovalec, ki je okrasil trgovino s cvetjem.