Kendall Jenner’s Go-To Tattoo Artist Just Designed Your Favorite New Sneaker

Jon Boy - Koio Sneakers
Vljudnost

Jonathan Borge

27. junij, 2017 @ 14:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Če bi prišli v trgovino West 4 Tattoo v New Yorku v ponedeljek popoldne okoli 4:50, boste morda našli JonBoyja, ki je sledil njegovemu pomerjanskemu, Gucciju. Vsaj to je tisto, kar smo naleteli včeraj, ko je nekdo zapustil vrata v salonu v centru mesta, kjer je prepletel slavne osebnosti, kot sta Kendall Jenner, Bella Hadid in Hailey Baldwin. Gucci je odšel ven. Sledil je JonBoy. Na srečo so se vsi obrnili na varno.

Po izterjavi iz tega tresavnega trenutka pa je bila vibracija znotraj dvostopenjske lokacije hladna AF. Jonathan Valena, znan tudi pod imenom JonBoy, je nosil črn črni videz z žepnimi sončnimi očmi Gucci (obseden je bil z italijansko modno hišo in njegovim kreativnim direktorjem Alessandrom Michelejem), ko nas je pozdravil, da sedimo z ustanovitelji Koio Kolektiva Johannesom Quodtom in Chrisom Wichertom razpravljajte o tem, kaj lahko kmalu pričakujete, da boste našli na vsakem krušnem dekletu in hladnih nogah: njihovo koio x JonBoy sneaker sodelovanje.

“Ti so prišli super. To je prvič, ko jih vidim. Počutim se, kot da želim narediti nekaj, kar bi bilo žensko, ampak tudi unisex. To je tisti tisočletni rož “, nam je povedal JonBoy, ko je zgrabil zadnjo rožnato semensko verzijo posodobljenega nizkotlačnega Gavia, ki so ga izdelali v črni barvi z mornarskim podplatom.

“Sprva smo razmišljali, da ste tatoo umetnik, zakaj ne bi naredili tetovaže po celem čevlju? Počutim se, kot bi skoraj pričakovali od tattoo umetnika, “je dodal, pojasnil, da se je po krogu od 10 do 15 idej in približno treh prototipov odločil za super minimalno zasnovo. Začetki JonBoya so navedeni v kodeksu Morse po zunanjem podplatu, medtem ko je njegov podpisni napis na podstavek (“Koio x JonBoy” se bere). Na vrhu je tudi vtisnjen “K” za Koio.

Skupaj sta Quodt in Wichert, dva bivša finančna fanta, ki sta zapustila Koio, pojasnila, zakaj je bilo združenje z JonBoyom nemočno. »Delil je isto DNK, kot jo imamo z našo blagovno znamko,« je povedal Wichert in pojasnil, kako je njihovo sodelovanje z umetnikom za tatoo prvi od mnogih, ki prihaja z drugimi ustvarjalci, kot so surfer Quincy Davis, plesalka James Whiteside in keramičarka Ben Medansky. “Želeli smo najti te zanimive umetnike in svoje zgodbe pripovedovati preko naših superge”.

POVEZANI VIDEO: 11 znanih oseb, ki oblikujejo zbirateljske čevlje

Kar se tistemu, ki ga želi trio videti v superge, vse znake kažejo na Jaden Smitha. “Imel je velik vpliv na modo in on redefinira, kaj moški lahko nosijo in nosijo,” je dejal Wichert o zvezdi. JonBoy se je strinjal in tudi dejal, da si želi, da jih vidijo na Bella Hadid in Chloë Grace Moretz. Lahko bi pričakovali druge prijatelje in odjemalce, kot sta Kylie Jenner in Sofia Richie (spodaj) da jih tudi rock.

coeur d’alene @haileybaldwin #jonboytattoo

Objava, ki jo delijo c / s ∴jonembraboj∴ p / v (@jonboytattoo)

meow @kendalljenner #jonboytattoo

Objava, ki jo delijo c / s ∴jonembraboj∴ p / v (@jonboytattoo)

 

Srečni rojstni dan @chloegmoretz �� ��JB

Objava, ki jo delijo c / s ∴jonembraboj∴ p / v (@jonboytattoo)

Na točki @itsjeremyscott #nyfw #jonboytattoo

Objava, ki jo delijo c / s ∴jonembraboj∴ p / v (@jonboytattoo)

♠ ️��

Objava, ki jo delijo c / s ∴jonembraboj∴ p / v (@jonboytattoo)

“Vesel sem, da vidim obleke, ki jih sestavijo, ker bo veliko ljudi, ki bodo to prtljago v modi. Estetsko vozijo. Zanima me, da vidim, s čimer so skupaj z njimi “, dodal je JonBoy.

Seveda ima JonBoy vezi z modnimi najboljšimi modeli, hvala Haileyju Baldwinu in Kendallu Jennerju kot zvezdam, ki so ga resnično predstavili v modni svet. Medtem ko se resnično globoko občuduje pri Michelejevih modelih v Gucciju in na način, na katerega blagovna znamka uporablja “tattoo posnetke”, so njegovi sanjski sodelavci vključeni Kanye West, Virgil Abloh off-White in Louis Joytonov umetniški vodja Kim Jones. “To so fantje, ki jih gledam in gledam”, je dejal.

Pomaknite se navzdol in si oglejte koio Collective x JonBoy patike ($ 298) in označite svoje koledarje, ki jih boste našli na N.Y.C. pop-up in KoioCollective.com v sredo, 28. junija.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 88 =

map