Kenzo x H & M: Snag ena presenetljiva postavka Rosario Dawson ljubi iz Collab

Kenzo x H&M - Lead 2016
DALiM

Andrea Cheng

3. november 2016 @ 7:30 uri

Fantje, čas je. Tisti meseci upogibanja mišic, ki se “dodaj v voziček”, zajezitve in spominjanja vsakega videza, kot je SAT vocab sesija, zalezovanja vsakega slavnega, ki je najprej dobil svoje blago, bodo kmalu izplačali: zbirka Kenzo x H & M je iztovorila . In v letošnjem letu smo zbrali zmagovalni list najboljši kosi iz seznama, s pomočjo prijatelja slavnih – Rosario Dawson, ki je tudi igral v akciji.

“Veš, kaj mi je res všeč? To ni pomemben del, vendar imam rad veliko dolge rokavice, ki pravijo Kenzo na strani,” pravi Dawson o svojem najljubšem delu na zabavi Kenzo x H & M. “Čudovito je, nekaj je res kolesarjev in kul o njih. To bi bil moj dodatek za leto in ves čas bi jih nosil brez razloga.”

Njegove druge priljubljene priljubljene so vse živalske odtise (ja, ste slišali,vse od njih), še posebej nori strašni roza tiger-črtasto čevlje, in obsežne obleke. “Kose, ki so čudovite, ima to staro kakovost,” pojasnjuje Dawson. “[Humberto Leon in Carol Lim iz Kenza] sta se šla v arhive, da bi si izbrala veliko modelov in jih dopolnjevala s temi resničnimi, divji, čudovitimi vzorci. Občutljiva je nostalgična, a zelo prisotna in sodobna, všeč mi je ta vibracija. Preoblikujejo, kakšen bo naš padec in zima, in upam, da bodo ljudje bolj drzni s svojimi odločitvami. “

Slišali ste jo: krepko! Poiščite in si oglejte našo priročno vodilo ali glavo na hm.com/kenzo, da si ogledate celotno zbirko, ki je na voljo 3. novembra ob 8 uri ET. Pro nakupovalni nasvet: preverite, kako greste; če počakate, se lahko prodaja, medtem ko je hlajenje v vašem vozičku.