Končno! Plus-Size Women bodo imeli enostopenjski modni cilj

modeli in denim
Vljudnost

Lashauna Williams

20. marec, 2018 @ 12:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Trg plus je postal ogromen maček! Nič več majhnega segmenta mode, ki služi izbranim številom žensk, ampak pogon, ki pošteno služi večini ameriških žensk in drugih po vsem svetu. S hitro rastočimi tržnimi in modnimi možnostmi in vsakodnevnimi novimi blagovnimi znamkami je smiselno, da se je pojavila nova destinacija na enem mestu.

Vnesite CoEdition, prvo spletno stran za e-trgovino z več blagovnimi znamkami za žensko sodobno modno obliko v velikosti 10-26. Čas ne more biti bolj popoln. S stalnim pogovorom o zaupanju v telesu in več vzornimi vzorci, ki so v stojnici, da ljubite kožo, v kateri ste, ne glede na vašo velikost (mislite: Ashley Graham, Precious Lee, Tess Holliday, Denis Bidot, Gabi Gregg … seznam se nadaljuje in naprej), je samo naravno, da bi se ustvarili vključujoče nakupovalno zatočišče za ženske z okroglimi in ploskvami velikosti, ki bodo najnovejše in najboljše po modi po dostopni ceni.

POVEZANE: 8 Plus-Size Spring Dresses pod $ 120

“V zadnjem času je bilo več podjetij potiskanje svojih prstov v bolj vključujoče velikosti”, pravi Brooke Cundiff, CoEdition soustanovitelj in glavni trgovski uradnik. “Vendar pa si prizadevamo združiti vse najboljše blagovne znamke in jih vključiti v eno brezhibno spletno nakupovalno izkušnjo za ženske. Imamo nalogo, da razbijemo to oviro v slogu in maloprodajni svet ter preoblikujemo industrijo.”

Pomislite CoEdition kot Shopbop ali Revolve za ženske plus, vse, kar potrebujete pri nasvetih s prstom. In lahko pričakujete, da bodo predmeti krème de la crème, saj so ga ustanovili štirje neverjetni bivši vodje Gilt! E-tailer bo imel vsestranski izbor v trgovini na drobno: oblačila, intimati, aktivna oblačila, plavanje, obutev in dodatki blagovnih znamk, kot so Stuart Weitzman, Tahari, Rachel Rachel Roy, Elvi, City Chic in mnogi drugi. Samo letos pričakujemo, da bo prevažalo več kot 150 blagovnih znamk.

POVEZANE: 10 blagovnih znamk, ki se ukvarjajo s programom Plus-Size Activewear

VIDEO: Ashley Graham pravi, da je to 1 stvar vsak dan ključ do njenega zaupanja v telo

 

Za razliko od mnogih nakupovalnih straneh, bo CoEdition prinesel uredniško perspektivo za to stranko in jim omogočil, da pomagajo kurirati ponudbo spletnega mesta. “Ponudili bomo najboljše, kar imajo oblikovalci vsako sezono, vendar bodo to storili z zaupnim uredniškim glasom,” pravi Cundiff. “Tudi pregledi strank so izjemno pomembni in s to platformo lahko upoštevamo povratne informacije in po potrebi prilagodimo naše ponudbe.”

Nazadnje, kraj, kjer lahko ženske končno dobijo nasvete o trendih, prileganju, slogu, navdihovanju in nakupovanju vseh. Prijavite nas! Pomaknite se navzdol, da si ogledate nekaj najbolj vročih trendov sezone in najnovejšo modno trgovino. Nato pojdite na popolnoma novo spletno mesto coedition.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 14 =

map