Laskav podrobnosti čevlja, ki se nikoli ne bo iztekla

TK
Edward Berthelot / Getty

Alexis Bennett

Jul 27, 2017 @ 16:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Trendi čevljev pridejo in gredo. (Se spomniš tistih želečih sandal, ki so jih vsi nosili v 90-ih letih? Občudovanja vredno.) Toda eden od stilov se je izognil testu časa. In to je čopič za čevlje. Običajno boste našli brezčasne podrobnosti, ki ustvarjajo dvotonski učinek na ladijske črpalke in čudovite petke. Toda oblikovalci se ne ustavijo tam. Imajo veliko zabave s petami s kapuco, mešanjem teksture in celo raziskovanjem trendovskih silhuet.

Chanel’s cap-toe srednji peti so večletni izdelki. In zadnje čase je blagovna znamka dala klasičen bež in črni čevlji sodobno preobrazbo, ki okrasijo sprednji del visokih čevljev nogavic in prestavljajo stvari z luksuznimi slogi z drznimi, privlačnimi barvami.

Ni vam treba izprazniti svojih prihrankov, da bi dosegli par čevljev. Obstaja več blagovnih znamk, ki delajo klasične podrobnosti tudi v svojih modelih. Zaokrožili smo najboljše možnosti, ki so trenutno na spletu.

VIDEO: najdražji čevlji, ki jih lahko kupite

 

Nadaljujte, da si ogledate elegantne čevlje z zgornjim delom.