Meet the Bespoke Suit Brand Vse Cool Girls Love

Kaj imajo skupna Cara Delevingne, Hillary Clinton in Annie Lennox? Čudovito vodilo iz kroja od glave do prsta – in bi si lahko predstavljali, usposobljena šiva ali dve, da bi se mu zahvalili. Toda ko gre za privezovanje videza IRL, se večina žensk srečuje z omejenim izbiranjem nerodnih odgovorov.

VIDEO: Kiernan Shipka nam pokaže, kako nositi modno obleko

“To sploh ni zabavna nakupovalna izkušnja za ženske,” pravi Emily Meyer, ekipa z nagovorom, ki je od leta 2013 polnila zelo veliko luknjo v industriji. “Večina ljudi, ki delajo po meri [za ženske] uporabite moške vzorce, ki sploh ne delajo. “

Emily Meyer Suits - Embed - 1
Stephen Sun

Vnesite Meyerjev premišljen postopek: po meri vsakega naročila na stranki, da ustvarite osebni vzorec v muslin. Naročila se lahko gibljejo od ene same srajce (od 156 dolarjev) do polne obleke (od 1230 dolarjev). Medtem Meyer deluje kot sartorial duhovni vodnik, ki strankam pomaga pri izbiri popolnega reza in barve za končnega izdelka. “Ugotovim, kaj je že v tvoji omari, kako oblečeš za pisarno in kaj dela za vaše telo – tako, kot sem, da se bom pogovoril s tisto dvojno prsnim modrim svilenim blazerjem, če ne bo delal,” pravi.

Emily Meyer Suits - Embed - 2
Stephen Sun

Od zdaj naprej Meyerjeva enopomenska oznaka deluje predvsem iz ateljeja s sedežem v San Franciscu. Ker pa njena vzhodna obalna banka še naprej narašča, to vključuje Audrey Gelman, Wing, ki je aprila lani naredila prvo naročilo in stilistka Stacy London-Meyer razmišljala o postaji New York City. In medtem? Vsi imamo velik izgovor, da obiščemo Kalifornijo.

Emily Meyer Suits - Embed - 3
Stephen Sun

Za dodatne informacije o cenah, sestankih in obdelavi obiščite spletno mesto Emilymeyer.com

Emily Meyer Suits - Embed - 4
Sonya Yu

Oblikovalka Emily Meyer nosi svoje modele.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 59 =

map