Model Alana Zimmer soglaša s svojim stilom

Te dni, slog ulice je približno toliko bolj kot samo slog videl na ulici. Gre za dekle, ki piha na pravi način, ko se obrne na smeh z njo (enako dobro oblečen, seveda) prijatelj. Gre za nekaj povsem običajnega – recimo, gledanje telefona ali hitenje za sestanek – zdi se sijajno in vznemirljivo. In, če ste karkoli kot jaz, se boste počutili nori spraševati, zakaj nikoli, nikoli ne gledate tako čudovito v iskren.

Model Alana Zimmer, ki ni tujec modne fotog scene, ima pomirjujoč odgovor: Vsi ti brez napora, ujeti trenutki v živo zunaj predstave? Popolnoma postavljen. Na nastavljen na decembrski nakit, sem jo prosil, naj razbije nekaj njenih premikov za vas, mene in izboljšanje naših računov Instagrama. Pomikajte se po najboljših nasvetih!

1. Leg Pop

Veš, kako je 99,99 odstotkov ravnih strelov nepremišljeno? To je zato, ker telo krepi tako podolgovate vaše figure, in na splošno počutijo bolj naravne. Vnesite, eno rahlo upognjeno nogo-aka, “Leg Pop.”

2. Kje je moj voznik?

Izkazalo se je, da se fotografi, ki so jih lovili, niso tako različni od opravljanja dela ali novega ljubezenskega zanimanja: največ jih zanima, če niste. Pojavite popolno brezbrižnost, tako da se vam zdi popolnoma obremenjen s telefonom (četudi to pomeni, da se petkrat zapored pomikate po istih Insta-fotografijah).

POVEZANE: Kako ustvariti fotografijo, glede na ulice Street Style

3. Ena roka v mojem žepu

Kot Alana briljantno demonstrira v posnetku, jo lahko tudi prevzamete na naslednjo stopnjo, tako da jo položite v “The Leg Pop.”

4. V tvoji obraz

Naslednjič, ko nekdo udari svoj iPhone za impromptu posnetek, se upreti željam, da sirom vzamejo znak za mir in nasmeh, in poskusite to.

5. The Friendly Rush

Podajte to pod: Kako lepo izgledati, srečno in prijazno, ko ste pozno 15 minut in ne boste imeli časa, da se prepustite rodu ljudi s kamerami. Nasmehnite se, v vetru ujamite in nadaljujte!