Najboljši parnik za oblačila: Jiffy Esteam Handheld Travel Steamer

Nič ne ubije odlične opreme hitreje kot gube. Za vsako dobro oblečeno žensko boste ponavadi našli odličnega parnika. Čeprav obstaja veliko močnih, polnih velikosti na trgu – Rowenta je Master 360 Steamer (90 dolarjev), je zadnja posevka parnih strojev majhna in prenosna, a prav tako močna. In ko smo prosili modne urednike, kaj uporabljajo, da svoje bele srajce večno ostanejo, je bil jasen zmagovalec: Jiffy’s Handheld Travel Steamer.
 
BUY: Jiffy Esteam Handheld Travel Steamer, 60 $; amazon.com
 
Medtem ko so veliki trgovski parniki Jiffyja pogosto na vrsti V stilu poganjki, lahki Esteam je postal off-duty za naše urednike, še posebej, medtem ko potujejo. Ne samo, da se Esteam zlahka prilega v kovček, ampak tekmuje s konkurenco, saj je skoraj trikrat močnejša od drugih ročnih parnikov na trgu. Segreje se v manj kot 60 sekundah in traja 15 minut na polnjenje z navadnim vodovodom (nekateri tekmovalci zahtevajo filtrirano vodo). Edina slaba stran? Ne vsebuje nobenih dodatkov za parnik, kot so nekateri drugi dlančniki, kot je Conair’s Turbo ExtremeSteam ($ 60), še ena odlična možnost, ki ima dodatek krtač in ščetin. Še vedno pa Jiffy Esteam zmaga za splošno učinkovitost, še posebej za gal-on-the-go. Če pogosto potujete v tujino, se odločite za različico, ki je opremljena s kompletom napetosti in štirimi dodatnimi vtikači.

VIDEO: Amazon spreminja način, ki ga prodajamo

 
Zmaga za: tehnologijo, enostavnost uporabe in prenosljivost
 
Značilnosti:

  • 600 vatov parne moči
  • Ogreje v manj kot 60 sekundah
  • Širok, enostaven za polnjenje rezervoarja za vodo
  • 3-letna garancija    

Oglejte si preostanek V stilu2017 Best of Tech izbira tukaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + = 15

map