Najmanjše saharinske pastelne vrečke za nakup pomladi

Pastel Handbags
Getty Images

InStyle osebje

2. april, 2015 @ 10:30 uri
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kot pomladni zvitki (vendar počasi), je nekaj stvari tako vznemirljivo, kot se upira vaši veliki črni vrečki v korist sladkorne alternative. Pastelni dodatki so preprost način za prehod vašega videza v pomlad, ker se na začetku sezone premaknemo na to, da vreme ne ustreza točno LWD-jev in plaščem. Cvetlična rožnata ali rožnata barva v obliki barve bo vaš videz privlekla s pravo količino čar.

POVEZANE: 10 svežih parov bele patike, ki jih nosite namesto vaših Stan Smithov

Pri nakupovanju za pastelno vrečko upoštevajte, da je struktura ključna. Ker so toni tako sladki, želite poiskati čvrst, racionalen slog, da se izravna. Drug način za souporabo in dodajanje nekega roba slogu je poiskati eno z izjavo kovinske strojne opreme, kot so krepko zadrge ali izjave grommets. Vnaprej boste našli pastelne torbice za vsako okusno in cenovno točko.

FOTOGRAFIJE: Nakup 12 prestižnih pastelnih torbic

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 24

map