Največji trend pada v trgovini pred vsemi vašimi prijatelji.

Puff Sleeve Blouse
Vljudnost

Alexis Bennett

5. september, 2017 @ 17:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Se spomniš večjih rokavov iz 80-ih let? No, ta puhast videz naredi ogromno vrnitev. Vem, da verjetno misliš, kako je to mogoče. Toda ta trend nima teh slabih ’80s-prom vibes sploh. Oblikovalci so našli način, da bi napihnjen rokav dejansko izgledal laskavo in zato boste kmalu videli to posodobitev posodobljen pogled.

Namesto polnjenja ramenih z plakatnimi blazinicami, oblikovalci zbirajo nekaj dodatnih palcev iz materiala, kar doda dramatičen, a eleganten učinek rokavom. Včasih glasnost doseže vrh ramena, včasih pa se po površini zapestja osvetli pihano detajle. Kakorkoli, modernizirani rokavi so super elegantni in takoj ustvarijo iluzijo, ki naredi roke videti tanjše.

VIDEO: Preverite Jack Graham’s 80-Inspired Jacket

 

Laskav detajl je v tej sezoni prikazan na številnih predmetih, od usnjenih jaknih do majic z dolgimi rokavi. Zato smo naredili naš nov, najljubši način, da ostanemo topli jeseni. Lahko si ogledate videz, tudi s kupovanjem vrhov iz puff-sleeve, ki jih imamo všeč spodaj.