Našli smo 9 najboljših črnih usnjenih oblačil okoli

tk
Edward Berthelot / Getty
Andrea Cheng
(Besedilo)

in Kristina Rutkowski
(Trg)

9. oktober 2017 @ 13:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Iskanje odličnega usnjenega jakna ni všeč, če najdete svojega soseda. Krepko izjavo, priznavamo, vendar nas zaslišite. Vpisujete si čas, ki preteče skozi nešteto možnosti, ki ne ustrezajo vašim standardom. Nekako poskusite, samo zaradi zabave, vendar si neizogibno na koncu razočarani. Iz vseh teh izkušenj si razkrivate, kaj iščete (idealne lastnosti, kot so udobje in stabilnost) in boste izvedeli, kakšni so vaši prodajalci (neustreznost, slabo prileganje, preveč toge). Proces, včasih, se morda zdi brezupen, celo mrtev, vendar se spomnite, da morate le najti “tisto” in si pripravljen za življenje. 

Trenutno samski? Našli smo devet odličnih kandidatov, ki so se jeseni pripravili na usnje (in prste prestopi, v prihodnjih letih). Zanašajte se na klasičen moto slog ali preizkusite s preveliko različico. V vsakem primeru, izpolnite spodnjo povezavo. 

POVEZANE: 8 načinov oblikovanja usnjene jakne