Nepričakovani način, kako nositi 2017 največji trend

Ruffle Shoes Lead
Vljudnost

Alexis Bennett

12. junij, 2017 @ 17:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Videli smo klasične majice, tekoče obleke in celo strukturirane kavbojke dobivajo drzne premike z ruffle hems. Od plaže do rdeče preproge so se dramatične gube pojavile po vsem mestu že nekaj let. Na žalost je ženski trend majhen zapleten, saj se arhitekturne gube povečujejo in povečujejo. Toda tudi če še niste zajeli valovitega videza, obstaja preprost način za testiranje trenda, ki ne vključuje oblačil. Če iščete nepričakovan način za dodajanje ruffle vašemu videzu, potem je narejen par okrašenih čevljev.

Oblikovalci spreminjajo črpalke, sandale in mufe s tkaninami, podobnimi tkanini. Tu najdete pete iz suede z lahkimi sloji in pastelnimi ploskvami, ki so jih oblekli z romantičnimi kremplji. In možnosti obutve presegajo očitno girly videz. Obstajajo tudi športni superge v mešanici z drobnimi ruffles, ki mejne čevlje.

In vam ni treba maksimirati svojo kreditno kartico, da bi dobili trendovske čevlje. Te rdeče dojenčke na vrhu slike so samo 28 dolarjev na Forever 21. Vnaprej boste našli več naših najljubših čevljev za obutev pri vsaki ceni.

VIDEO: Modni trendi, ki jih pričakujemo

 

Nadaljujte s premikanjem, da bi dobili svež trend.