Nicole Kidmanova najglednejša rdeča preproga, ki pada iz oči

TK
Frazer Harrison / Getty

Jennifer Ferrise

31. maja 2017 @ 11:30

Stanje ikone stila je navadno vetrovno. Toda vsakič, ko se desna deklica obleče na pravo obleko, se zgodi modna čarovnija.

Za Nicole Kidman je bil ta trenutek Oskar 1997. Ko je prišla na roko Tom Cruise, je zvezda osvojila modni svet z njo, ki jo je zasnoval John Galliano za Dior. Od binarne grafične barve do stropne višine, je bilo vse o tem čutiti novo in nepričakovano. In prav tako, vsi so gledali Kidmana, namesto njenega filma zvezdnega moža.

Seveda, kot vsak ikonski modni trenutek, je bil nekaterim polariziran. Ampak to ljubezen ali ne, ta obleka je pomagal spremeniti zmagovalca, ki je zdaj osvajalec, v vodilno žensko z modno perspektivo, ki je ni mogoče prezreti. In v 20-ih letih, se je Kidman še naprej presenetila in navdušila nad svojimi odločitvami, ne glede na kritike.

Se spomniš, da se rdeča Balenciaga obleče z masivnim lokom iz Oskarjev 2007? “To je bilo sporno,” je dejal Kidman V stilu lansko leto. “Nekaterim ljudem, ki so se mu javljali, jim ni bilo všeč. Toda tovrstno govorjenje me ne moti. Še vedno mi je bilo všeč, še posebej struktura.” In zdi se, da vse, kar je v njej, ljudje govorijo v teh dneh, od zelene obleke Gucci s pernati papagaji na ramenih, ki jih je nosila na letošnji nagradi SAG na svojih najnovejših zmagah z rdečimi preprogami na filmskem festivalu v Cannesu prejšnji teden.

V čast našega julijskega dekliškega kroga gledamo nazaj k njenim najboljšim krepkim, lepim in da, nejasnim pogledom v zadnjih dveh desetletjih. Nadaljujte, da najdete svojo fažo.

VIDEO: Nicole Kidman deli svoj najboljši svetovalni nasvet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map