Nova prodajana blagovna znamka reši vse vaše dileme obleke

Nepričakovano nizka zaloga je najslabša nočna mora večine nalepk. Ampak za ustrezno ime novo vrstico Prodano, je zmagovalni poslovni načrt.

“Vse, kar izdelujemo, je namerno omejena izdaja, da se lahko hitro odzove na spremembe,” pojasnjuje soustanovitelj Kiane von Mueffling V stilu. “Ko prodamo, je čas, da nadaljujemo z naslednjo stvarjo.”

In takoj, ko bo naslednja stvar verjetno prijetna srajca, ki jo nosite na odrgnjenju, za brunch in na večerji (zaupanje nam, možnosti so dovolj srčne, da se oblečete s petami) ves vikend. Muffling, ki je v začetku avgusta lansirala Muffling, ki ima izkušnje s strateškim svetovanjem in fitnesom (nekdanji instruktor Soul Cycle) in njenega prijatelja, kreativnega direktorja Kate Wadia, je sedanja zbirka napolnjena z veselimi grafičnimi vrhovi, ki delajo z vsem, kar je belo T-majica … ampak pogledaš waaaay zabavno. 

Brendi to Know - Sold Out - 5
Vljudnost Prodano

ustanovitelji Kiane von Mueffling in Kate Wadia

“Imam idejo, ko sem v Hamptonsu ustvarjal velik modni dogodek. Ni mi bilo veliko osnov za dokončanje mešanice,” pravi von Mueffling. “Poklicala sem Kate z plaže in vprašala, ali mi bo pomagala, da bom pripravila nekaj izvodov – do tistega popoldneva smo imeli domeno, račun Instagrama in ime podjetja.”

VIDEO: 5 Fuzzy Coats, ki jih potrebujete v vašem plašču

Kateri del je bil prvi, ki je izpolnil obljubo blagovne znamke? “Sanjski čaj z mehkimi rdečimi črkami, ki so zapisali” Bisou “. Zmanjkalo je vrat! «V zadnjem času je bila igrivost (in v celoti podprta z našimi EIC, Laura Brown) puloverjem Femme Féreoce, ki grozi, da bo prodal skozi. 

“Ženske niso pripravljene pokazati svoje moči danes, in tako smo ponosni, da jim pomagamo.”

Nadaljujte, če želite kupiti nekaj naših priljubljenih prodajnih stilov, ki so na voljo na strani Soldout.nyc.

Brendi to Know - Sold Out - 3
Vljudnost Prodano

Prodana puloverja, 125 dolarjev; soldout.nyc.

Brendi to Know - Sold Out - 2
Vljudnost Prodano

Prodana puloverja, 125 dolarjev; soldout.nyc.

Brendi to Know - Sold Out - 1
Vljudnost Prodano

Prodana puloverja, 125 dolarjev; soldout.nyc.

Brendi to Know - Sold Out - 4
Vljudnost Prodano

Prodana puloverja, 125 dolarjev; soldout.nyc.