Novi pomladni pripomoček Dianeja Krugerja je ta 3 800 $ Chanel nahrbtnik

Diane Kruger Chanel Backpack
Bauer-Griffin

Andrea Cheng

29. april, 2014 @ 8:20 am

Nahrbtniki niso ravno tisti, kar prihaja v mislih, ko razmišljate o Chanelu (niti fannypacks niti superge), ampak v zadnjem času se zdi, da je smer Karl Lagerfeld vzel znamenito blagovno znamko. V času Pariškega tedna mode prejšnje leto Lagerfeld dopolnjuje lepe, zelo Chanelove, tweed številke z zelo natisnjenimi nahrbtniki, ki niso natisnjeni v Chanelu, na vzletno-pristajalni stezi pomlad / poletje 2014 – na veliko presenečenje.

Od prvega nastopa je sporno predvajanje zadoščeno s skepticizmom in neresnostjo – in to upravičeno. Ima zajeten ceno 3,800 $, ki je težko za želodec ali celo upravičiti. Toda v mesu, nahrbtnik ima ročno poslikane grafite, ima znane prepletene Cove, ki so neobvezno vtisnjene čez spredaj in stran, in je okrašena z raznobojnimi vrvmi in karabinami, ki spominjajo na dneve od poletnega taborišča. V tej nori kreaciji je genij.

To je genij, ki tudi vidi modni dragi Diane Kruger. Igralka je na vikend prikupila neprekinjen videz in v celoti sprejela športni trend, ker je priložnostno dopolnjevala svojo mintno zeleno rdečo obleko Rebecca Minkoff z nahrbtnikom Chanel in natisnjenimi klopi. Povedati moramo, Kruger dobro nosi nahrbtnik!

Oglejte si vse želene vrečke, ki jih zvezde nosijo spomladi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 + = 81

map