Obstaja veliko ljubezni do te zbirke Tore Burch x Kenneth Jay Lane Capsule

TK
Tory Burch

Alison Syrett Cleary

3. oktober 2017 @ 11:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

“Duhovit, dobro obveščen, zvest.”

To so prve tri besede, ki jih Tory Burch razmišlja, ko jih je prosil za opis dragocenega dragulja Kenneth Jay Lane. Dolgoletni prijatelj in mentor oblikovalca je ikona industrije videla potencial v svoji znamki nazaj, ko je bila le majhna trgovina, ki se je začela v soseski Nolita v New Yorku. 

VIDEO: 30 obročkov v 60 sekundah

 

»Nismo imeli veliko nakita [takrat], zato je za nas prodal nekaj lepih kosov,« se spominja Burch. “Vedno smo imeli odlično povezavo.”

To je vsekakor očitno v zadnjem sodelovanju v paru: vrsto bleščečih (in vsakih manj kot 300 dolarjev, presenetljivo cenovno dostopnih) naglasov, ki jih navdihuje vloga Katherine Hepburn kot družbenika, ki ubija človeka Zgodba filadelfije. Vključno z okrašenimi kačji pastirji in kristalno obkroženimi ušesnimi uhani, so koščki precej kot nalašč za prijeten dogodek, vendar bi deloval tudi kot glitzy folija za preprosto majico in kavbojke.

Plodovi tega partnerstva so izredno grenki, saj je Lane preminil prejšnji julij, vendar ne more biti boljši poklon njegovim talentom. Kakšen boljši način za spominjanje človeka, ki je odgovoren za tisoče rdečih preprog okrasov kot z malo iskrico in sijaj?

Od danes dopoldne je celotna zbirka na voljo tukaj. Nadaljujte, da si ogledate in kupite vse dele.