Od Pumpkin to Teal, tukaj je, kako nositi Fall’s najbolj vročih barv

Kot priznane barvne fobuse, razumemo, kako je zastrašujoče, da nosimo katerikoli odtenek zunaj naše ljubljene nevtralne palete črne, bele, kamele, sive in mornarice. Dejavnik v trinajstih barvah vzletno-pristajalne steze in celotna stvar je lahko precej zmedena. Kaj je bučno, in kako obrabo toča točno? Zato smo pripravili obsežen vodič, ki vam pomaga pri krmarjenju po vsaki večji barvi padca. Z vsakim odtenkom, ki ga izpostavljamo, vam ponujamo štiri komplementarne barvne sezname: tri preproste in eno prostoročno kartico, ko se počutite krepko. 

In odgovoriti na prejšnje vprašanje, je buča daljša od barve katerekoli PSL ali pite, ki ste jo imeli. To je temna, a čudovita pomaranča, ki po mnenju oblikovalca Phillipa Lima vzame “dober odnos in željo, da se izstopita”, da se potegne. Sezonska buča z mirnim pruskim modrim ali sosednjim senco, kot čokoladne rjave barve ali z zeleno zeleno. Občutek je še posebej živahen? Poskusi z jagodičastim ribezom. 

Naučite se krmariti z mavričnim spektrom padajočih 21 drugih barvnih trendov (teal! Trava!) Tako, da naslovite v brezplačno aplikacijo InStyle Magazine, če ste na napravi Apple ali v trgovini Google Play v Androidu Nakup vodnika 2016 Fall Color za $ 1.99. Ali pa izberite vse tri naše vodnike Style Pro, tako da se prijavite za enoletno digitalno naročnino V stilu.