Oddelek Petites v trgovini je preoblikoval način, kako sem se oblačil za moj tip telesa

Ko sem šele pred nekaj leti začel nakupovati v odseku Petites Banana Republic, sem spoznal, da, kot je dramatično, kot se morda zdi, mislim, da sem dejansko nosil oblačila, ki mi niso všeč moje celo življenje.

Jaz sem 5’3 in 125 lbs. Imam dolg trup in krajše noge. Celotno življenje sem vedno potegnil krila na pasu ali poskušal potegniti stvari tako, da ni bilo preveč prostorno. Obleka je bila okrog mojega reber kletke, ali pa me ni popestrila. Hmelj se je približal tleh ali na polovici mojega teleta, ko je bil namenjen odrezati koleno. Nisem šele, ko sem naključno naletela na razdelek Banane republike Petiti, da sem se zavedel, da ne potrebujem vse, da se prilagodi, da bi se prilagodil.

VIDEO: Blake Lively je Chic Street Style

Prva stvar, ki sem jo dobila, je bila obleka iz obleke – to je brez rokavov delovna obleka z visokim vratom in režo. To je atletsko, a tudi subtilno seksi, in to je bil “Aha!” Članek oblačil, ki je spremenil način, kako sem se oblekel – počutil sem se čistejši in bolj prilagojen. In kasneje sem se zaljubil v ponudbo te trgovine za moj tip telesa.

Banana Republic Seamed Racer Ponte Sheath Dress
Vljudnost
Bananska republika
128 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ

Za razliko od drugih trgovin (nekateri sploh ne ponujajo oddelka za peticije), je ponudba Petanes Banana Republic izjemno velika. Imajo delo ali strokovni oddelek o zaklepanju – oblačila so poenostavljena in elegantna, ampak se dotikajo trendov na način, ki ne bo neizprosno zastarel naslednje sezone. Ampak imajo tudi veliko priložnostnih možnosti, kot so denim, puloverji in bluze po res ugodnih cenah. Delovne obleke stanejo okrog 120 dolarjev, kar je manj kot cena nakupa nekaj, kar mi ni ustrezalo in potem, da bi ga prilagodili.

POVEZANE: 35 Trgovin Vsaka Petite Woman bi morala vedeti

Ker sem naletela na obleko Sheath lansko poletje, sem kupila še dva v različnih izpisih in iskreno želim, da sem investiral v drugega. Všeč mi je toliko, da sem jo kupil kot darilo za moje prijatelje.

Pred nekaj tedni sem poskušal na svojih suhih kavbojkah, in jaz se bom vrnil in jih kmalu kupil. So popolna dolžina, imajo popolno količino raztezanja, pa tudi laskavo vzpon.

Banana Republic Zero Gravity Veronica Wash Skinny Jean
Vljudnost
Bananska republika
110 evrov

NAKUPUJTE ZDAJ

Pravzaprav sem v zelo počasnem procesu prehoda skozi mojo omarico, zamenjam s petiti in za kose, ki sem jih imel prej, da bi jih prilagodili.

Za kosi v moji omari, ki jih ljubim, a nisem petiti, sem v zelo počasnem procesu, da bi jih prilagodili, vendar vsaj zdaj vem, da to ni nekaj, kar moram storiti vsakič, ko grem v nakupovanje.

Do aprila Moorhouse, kot je povedal InStyle.com