Oglejte si 10 najbolj osupljivih pogledov Gwen Stefanija za ves čas

V stilu March 2017 HER Gwen Stefani Best Looks - Lead
Getty; Chris Polk / FilmMagic; Trae Patton / NBC / Getty; Frank Micelotta / Getty; John Shearer / AP

Jennifer Ferrise

17. februar, 2017 @ 15:00

Če želimo reči, da Gwen Stefani rad eksperimentira z njenim videzom, je malo podcenjevanja.

Ko smo prvič spoznali zvezdo v devetdesetih letih, je bila vodilna pevka No Doubt in neuradna kraljica punk-rock, bojnih čevljev in vrhov kulture. Potem so bili vplivi Harajuku, ki so se začeli leta 2004, ko je izdala svoj prvi solistični album, Ljubezen. Angel. Glasba. Baby. Sledile so naslednje faze: od starega hollywoodskega glamura à la Jean Harlow in Marilyn Monroe do sodobne mame na poti, tovornih hlač in letalcev.

V teh dneh Stefani zajema mehkejšo stran v silovitih silhuetah in penečih tilskih kreacijah Marchese in Yanine Couture. Morda je to povezano s človekom v njenem življenju (Howdy, Blake!). Kakorkoli, mislimo, da ni nikoli izgledala bolje.

“Gwen se vedno obleče glede na to, kako se počuti in zdaj se vsekakor počuti bolj gurly,” pravi Mariel Haenn, ki skupaj z Rob Zangardijem stoji Stefani. “To je samo njeno razpoloženje, vendar se njena videz vedno nenehno razvija. Ko je bila brez Doubt-a, ji je bila všeč tomboy twist, zdaj pa ljubi, da obleče veliko, romantično obleko. ženskost, ne da bi izgubili rob. “

Ker je Stefani tudi sama oblikovalka, Haenn pravi, da je tveganje za rdečo preprogo bolj naravno. “Prizadeva si za opazovanje zanimivih kosov in odtisov ter lepe izdelave. Nikoli ne vemo, kaj bo končala, in to je pol zabave.”

Oglejte si 10 najboljših videz Stefana na vseh časih.

POVEZANE: Gwen Stefani na svoji ploskvi za skupno svetovno dominacijo predstavila dve kolekciji očal